Αγγέλου για όλα (video)

Ο προπονητής του Αρη, στη media day της ομάδας, μίλησε (20/11) για την κατάσταση της ομάδας του, για το Περιστέρι και τη Λουκόιλ και για τον ΠΑΟΚ-Τι είπε για τους χαρακτηρισμούς που είχε η ανακοίνωση του Περιστερίου για το πρόσωπό του.

Ο Βαγγέλης Αγγέλου μίλησε (20/11) για όλα τα θέματα του Αρη, στη media day της ομάδας. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στους χαρακτηρισμούς προς το πρόσωπό του που είχε η ανακοίνωση του Περιστερίου, μετά το τέλος του αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων.
Και είπε: “Δεν έχω να πω κάτι. Σε μια επίθεση που γίνεται, κρίνεται αυτός που την κάνει κι έχει δικαίωμα να την κάνει. Αν την κρίνω, θα είναι σαν να κρίνω ένα άστοχο σουτ υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις. Προσωπικά νιώθω καλά. Εγώ έκανα ό,τι έκανα. Αν θεωρούν ότι ήταν υπερβολική ή όχι η αντίδρασή μου, δικαίωμά τους να το κρίνουν. Εγώ ξέρω τι ήταν. Εγώ υφίσταμαι την κριτική και είναι καλοδεχούμενη. Σε ό,τι αφορά στους χαρακτηρισμούς, αφορούν αυτούς που τους κάνουν. Χρησιμοποιούν την ελληνική γλώσσα… Το τι εννοεί ο ποιητής με αυτά που λέει…».
Ο Αρης ολοκληρώνει τις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις με το παιχνίδι με τη Λουκόιλ (21/11, 19:00) για το FIBA Europe Cup και ο Ελληνας τεχνικός ρωτήθηκε για αυτό. Και είπε αναφερόμενος και στον -νωρίτερο- αποκλεισμό από το Τσάμπιονς Λιγκ: “Μας ενοχλεί το γιατί δεν περάσαμε εμείς. Όταν ετοιμάζεσαι για να πετύχει κάποιους στόχους και δεν το καταφέρνεις, το πρώτο συναίσθημα είναι το γιατί. Το γιατί είναι το σημαντικό κι αυτό προσπαθούμε να καταλάβουμε. Δεν νιώθουμε καλά που δεν συνεχίζουμε, 
Αναφέρθηκε στο ματς με τη Λουκόιλ. «Καταρχήν, αυτά τα παιχνίδια τα θεωρώ δύσκολα γιατί στη φάση που βρισκόμαστε σε οποιοδήποτε παιχνίδι δεν έχουμε τη συγκέντρωση που πρέπει δεν κάνει καλό στην ομάδα. Μετά την καλή παρουσία στο παιχνίδι με τη Νντίπρο, η ομάδα δεν ήταν τόσο συγκεντρωμένη στον αγώνα με το Περιστέρι. Άρα αυτά τα παιχνίδια δίνουν την ευκαιρία στον παίκτη να καταλαβαίνει και να νιώθει ότι οι συνεχόμενοι αγώνες δίνουν ρυθμό και συγκέντρωση. Αυτό το παιχνίδι πρέπει να το αντιμετωπίσουμε με την πρέπουσα επαγγελματική νοοτροπία».
Είπε για τους τραυματίες που έχει ο Αρης. “Εχουμε τρεις τραυματίες, οι δύο είναι πιο σοβαρά. Ο τραυματισμός του Λευτέρη Μποχωρίδη είναι ύπουλος, πρέπει να είμαστε προσεκτικοί, είναι σε έναν δυνατό μυ, τον τετρακέφαλο και είναι οι γιατροί από πάνω του. Ο Μπελ δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα ενώ ερωτηματικό είναι και ο Σλαφτσάκης. Για τον Λευτέρη, υπάρχει ο κίνδυνος να μην παίξει και με τον ΠΑΟΚ».
Για την επόμενη μέρα μετά το παιχνίδι με το Περιστέρι είπε: “Δεν έχει επηρεαστεί η ομάδα. Την ομάδα θα πρέπει να την αφορά το ότι δεν έπαιξε καλά, έχοντας κενά διαστήματα. Η ήττα οφείλεται και στα δικά μας προβλήματα. Εγώ αναφέρθηκα στα κριτήρια αντιμετώπισης της ομάδας μου, γιατί αυτή η ομάδα αντιμετωπίστηκε δίχως σεβασμό σε συγκεκριμένα κομμάτια του αγώνα. Σε ό,τι αφορά στο τι λένε οι παίκτες, σε κάθε αγώνα μου λένε για τον τρόπο που αντιμετωπίζονται, δουλειά της διοίκησης και του προπονητή είναι να τους προστατεύει».
Από τον Αγγέλου ζητήθηκε ένα σχόλιο για την ανακοίνωση (20/11) του Αρη που ζητά την εξαίρεση του διατητή, Παναγιώτη Διαμαντή. Είπε: “Ο προπονητής είναι υπεύθυνος για να μιλάει για όσα γίνονται μέσα στο γήπεδο. Η διοίκηση εκφράστηκε μέσα από τις ανακοινώσεις της. Είναι ξεκάθαρο ότι ο Άρης είχε πάρα πολύ καλή παρουσία σε ό,τι αφορά στο παιχνίδι με το Περιστέρι. Υπερβολική ή όχι, είναι κινήσεις που εκφράζουν το σωματείο και την ιστορία του».
Σχετικά με το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ που ακολουθεί, είπε: “Είναι ένα ντέρμπι της Θεσσαλονίκης. Εμείς θα πρέπει πρώτα να πείσουμε τους παίκτες για τη σημασία του παιχνιδιού γιατί αρκετοί δεν έχουν παίξει αυτό το παιχνίδι και δεν γνωρίζουν το κλίμα κάτι που είναι πολύ σημαντικό. Αυτό που προσπαθούμε να περάσουμε στους παίκτες του Άρη είναι ότι το να είσαι παίκτης αυτής της ομάδας, κάτω από οποιαδήποτε κατάσταση, είναι κάτι διαφορετικό. Απαιτεί διαφορετικό ταμπεραμέντο. Θέλει χρόνο. Θα δούμε και ποιοι θα είμαστε και ποιους έχουμε για να ανταγωνιστούμε».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.