Κεραμιδάς: «Τα κορίτσια θα κάνουν το καθήκον τους»

Σίγουρος ότι η Εθνική Γυναικών θα ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του αγώνα (21/11, 17:00), με το Ισραήλ, στην Κοζάνη, για την 6η και τελευταία ημέρα των προκριματικών του Ευρωμπάσκετ 2019, εμφανίστηκε ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Κώστας Κεραμιδάς.

Σίγουρος ότι η Εθνική Γυναικών θα ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του αγώνα (21/11, 17:00), με το Ισραήλ, στην Κοζάνη, για την 6η και τελευταία ημέρα των προκριματικών του Ευρωμπάσκετ 2019, εμφανίστηκε ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Κώστας Κεραμιδάς.

«Πρόκειται για ένα ακόμη δύσκολο παιχνίδι της σειράς, το οποίο δίνουμε χωρίς μεγάλη προετοιμασία, καθώς η ομάδα έχει μαζευτεί εδώ και λίγες ημέρες, ενώ άμα χάσουμε θα είμαστε σίγουρα εκτός Ευρωμπάσκετ. Στόχος μας είναι να κερδίσουμε το παιχνίδι αύριο και να περιμένουμε τα υπόλοιπα αποτελέσματα των άλλων ομίλων για να δούμε αν περάσαμε ή όχι. Είμαι σίγουρος ότι τα κορίτσια θα ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του αγώνα και θα κάνουν το καθήκον τους κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο», είπε αρχικά ο Κεραμιδάς και συνέχισε αναφερόμενος στην κατάσταση που βρίσκεται η Εθνική: «Η ομάδα σίγουρα έχει επηρεαστεί από τον τρόπο που ήρθε η ήττα στον αγώνα με τη Μεγάλη Βρετανία. Χάσαμε στις λεπτομέρειες. Κάναμε μεγάλη ανατροπή στο β΄ημίχρονο, αλλά στο τέλος δεν τα καταφέραμε. Προσπαθήσαμε αυτές τις ημέρες να αναπτερώσουμε το ηθικό και να βελτιώσουμε την ψυχολογία των παικτριών μας», δήλωσε αρχικά.

Ο Κώστας Κεραμιδάς μίλησε και για τον όμιλο της Εθνικής τον οποίο χαρακτήρισε τον πιο δύσκολο του Ευρωμπάσκετ:
«Εχουμε τύχει στον πιο δύσκολο όμιλο των προκριματικών του Ευρωμπάσκετ. Κάθε μια από τις τέσσερις ομάδες μπορεί να κερδίσει την άλλη σε οποιαδήποτε έδρα. Η Πορτογαλία, αν βγει τελικά τέταρτη, έκανε νίκη, πάλεψε όλα τα παιχνίδια αν εξαιρέσει κανείς τον αγώνα με εμάς στη Χαλκίδα. Από την άλλη όλες οι άλλες τέταρτες ομάδες των ομίλων ήταν εξαιρετικά αδύναμες και έχουν χάσει με μεγάλα σκορ. Αυτό δυσκολεύει πολύ την προσπάθειά μας για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης και δεν είμαστε ισάξιες με τις άλλες δεύτερες όσον αφορά στις διαφορές πόντων. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό αυτό είναι σίγουρο. Φυσικά περιμένουμε τον κόσμο στο γήπεδο, όπως την προηγούμενη φορά και μας είχε βοηθήσει τα μέγιστα στη νίκη που είχαμε κάνει».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.