Έναν χρόνο με αναστολή στο “πέταλο” της ΑΕΚ

Ευχάριστα νέα για την ΑΕΚ και τους φίλους της ομάδας, οι οποίοι μετά από απόφαση της UEFA θα δώσουν κανονικά το παρών στις εξέδρες του ΟΑΚΑ στο ματς με τον Άγιαξ.

Ευχάριστα νέα για την ΑΕΚ και τους φίλους της ομάδας, οι οποίοι μετά από απόφαση της UEFA θα δώσουν κανονικά το παρών στις εξέδρες του ΟΑΚΑ στο ματς με τον Άγιαξ.

Η ευρωπαϊκή ομοσπονδία συνεδρίαζε με σκοπό την τιμωρία της έδρας της Ένωσης μετά τα όσα έγιναν με την Μπάγερν Μονάχου και αποφάσισε να επιβάλει τιμωρία κλείσιμο των Θυρών 1-35 με αναστολή για έναν χρόνο και πρόστιμο 64.000 ευρώ.

Αν στον αγώνα με τον Άγιαξ ανάψει έστω και ένας πυρσός-καπνογόνο ή συμβεί το παραμικρό παρατράγουδο τότε στον επόμενο ευρωπαϊκό αγώνα οι δύο θύρες θα μείνουν κλειστές. 

Μετά από αυτή την εξέλιξη οι άνθρωποι της ΑΕΚ τρέχουν την διαδικασία προκειμένου να εκδώσουν εισιτήρια σε σύντομο χρονικό διάστημα, αλλά και να ανοίξουν το σύστημα για την διαδικτυακή αγορά. 

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ που βρέθηκαν στην εκδίκαση της υπόθεσης έδωσαν «μεγάλη» μάχη για να μην κλείσει η έδρα, ενώ αναφέρθηκε και το θέμα της στατικότητας του πάνω διαζώματος με αφορμή το βίντεο με τους φιλάθλους της Μπάγερν.  

Όπως και να ‘χει, από εδώ και στο εξής η ΑΕΚ και η συμπεριφορά των φιλάθλων της είναι υπό επιτήρηση και σε περίπτωση που δοθεί η παραμικρή αφορμή τότε θα κλείσουν είτε συγκεκριμένες Θύρες ή ακόμα και ολόκληρο το γήπεδο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.