“Καυτός” Μπομπουά, νίκη για την Εφές (video)

Η Αναντολού Εφές ήταν η νικήτρια σε άλλον ένα τουρκικό "εμφύλιο", επικρατώντας με 93-88 της Νταρουσάφακα εκτός έδρας. Εκπληκτική εμφάνιση από τον Ροντρίγκ Μπομπουά, που πέτυχε 24 πόντους, όλους στο δεύτερο ημίχρονο!

Για ένα ημίχρονο αντιστάθηκε η Νταρουσάφακα στην Εφές. Οι “πράσινοι” της Κωνσταντινούπολης εκμεταλλεύτηκαν την χαλαρότητα της ομάδας του Αταμάν, βρήκαν ρυθμό στην επίθεση και σκοράροντας πολλές φορές στα πρώτα 5-6 δευτερόλεπτα πέτυχαν 46 πόντους στο πρώτο μέρος. Η Εφές δεν ήταν πολύ μακριά (46-42), αλλά ο Εργκίν Αταμάν προβληματιζόταν από την απώλεια ριμπάουντ και το κακό βράδυ των Μπομπουά και Μοερμάν, που είχαν μαζί μόλις 5 πόντους. Μάλιστα, ο Μπομπουά ήταν άποντος. 

Το τρίτο δεκάλεπτο ήταν μια τελείως διαφορετική ιστορία. Η Εφές πέτυχε 25 πόντους σε 5 λεπτά (!) με 6 τρίποντα, εκ των οποίων 4 του Μπομπουά και 2 του Πλάις. Το ματς γύρισε τούμπα, και η Εφές προηγήθηκε 60-74 στο 30΄. 

Λίγο η χαλαρότητα της Εφές, λίγο η επιθετικότητα της Νταρουσάφακα που οδήγησε σε κλεψίμτα, και το ματς έγινε ξανά ντέρμπι. Ο Ρέι Μακάλουμ δημιουργούσε ρήγματα και μοίραζε ασίστ, ο Ζάνις Πέινερς τελείωνε τις φάσεις και το ματς έφτασε ως το 83-86! Αυτός που έδωσε τη χαριστική βολή στην Νταρουσάφακα ήταν ο Μπομπουά με το 6ο τρίποντο του, όταν και έγραψε το 84-91, από το οποίο δεν επέστρεψαν ποτέ οι γηπεδούχοι. 

Αυτή ήταν η 4η διαδοχική νίκη της Εφές που ανέβηκε σε ρεκόρ 7-2, ενώ η Νταρουσάφακα συνεχίζει να αγνοεί την χαρά της νίκης για 7 αγωνιστικές πλέον. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.