«Από εμάς εξαρτάται το πρωτάθλημα» (video)

Ο 26χρονος Αλί Τόσκα, εμφανίστηκε πολύ αισιόδοξος για την πορεία του ΠΑΟΚ την εφετινή σεζόν.

Ο 26χρονος Αλί Τόσκα, εμφανίστηκε πολύ αισιόδοξος για την πορεία του ΠΑΟΚ την εφετινή σεζόν. Αναλυτικά τα όσα είπε στα κανάλια Novasports:

Αν νιώθει δυνατός αν παίξει:  “Και αγωνιστικά και ψυχολογικά είμαι καλά είμαι έτοιμος να παίξω.  Και με τον ΠΑΟΚ στο τελευταίο ματς που έπαιξα νικήσαμε και το ίδιο έγινε και με την Εθνική Ρουμανίας, οπότε νιώθω καλά”.

Αναφορικά με τον ΠΑΟΚ: “Πάντα είμαι χαρούμενος όταν παίζω με την Εθνική μου ομάδα. Είμαι χαρούμενος που γύρισα και έχουμε παιχνίδια μπροστά μας και το κυριώτερο είναι ότι γυρίσαμε όλοι υγιείς και είμαστε έτοιμοι για το επόμενο παιχνίδι”.

Για την Ξάνθη:  “Ο προπονητής μας έδειξε σήμερα σε βίντεο την Ξάνθη, μας είπε στοιχεία για τους παίκτες, για τον τρόπο παιχνιδιού της και την ξέρουμε πολύ καλύτερα πλέον”.

Για τον τραυματισμό του Βιειρίνια που τον έφερε στην 11αδα:  “Καταρχήν είμαι χαρούμενος που γύρισε ο Βιειρίνια, γιατί είναι πολύ σημαντικός για εμάς, όπως και ο Μαουρίτσιο που επίσης είναι έτοιμος. Πάντα αισθάνομαι καλά όταν αγωνίζομαι. Άλλοι είναι αυτοί που θα  κρίνουν την απόδοσή μου”.

Γiα τον Βιειρίνια: “ Είναι πολύ καλός παίκτης με μεγάλη εμπειρία. Γενικά έχουμε έμπειρους παίκτες και με ποιότητα και είναι όμορφο να έχεις τέτοιους παίκτες στην ομάδα σου γιατί είναι πιο εύκολο να κερδίζεις”.  

Για το πρωτάθλημα: “Πρέπει να διατηρήσουμε τη νοοτροπία μας και να κοιτάζουμε  κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Πρώτα λοιπόν η Ξάνθη και μετά τα άλλα παιχνίδια, ώστε να τερματίσουμε πρώτοι στην λήξη του πρώτου γύρου. 

Το πιο σημαντικό είναι τι κάνουμε εμείς ως ομάδα.  Αν είμαστε 100% συγκεντρωμένοι εμείς θα πάρουμε το πρωτάθλημα, χωρίς να θέλω να υποτιμήσω τις άλλες ομάδες. Την ΑΕΚ, τον Ατρόμητο που έχει κάνει καλή πορεία, τον Ολυμπιακό. Αλλά επιμένω ότι η κατάκτηση του πρωταθλήματος, αν είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι, εξαρτάται από εμάς”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.