Το “πράσινο” limit up στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο

Το novasports.gr κάνει τη σύγκριση με την περσινή χρονιά και με την βοήθεια του αξιόπιστου ποδοσφαιρικού "χρηματιστηριακού" δείκτη, transfermarkt, σας παρουσιάζει την εντυπωσιακή άνοδο των ...μετοχών των παικτών του Παναθηναϊκού!

Η εξαιρετική πορεία του νεανικού Παναθηναϊκού έχει προκαλέσει ενθουσιασμό μονάχα στους φίλους του Τριφυλλιού, ενώ την ίδια στιγμή οι “μετοχές” των παικτών των Πράσινων στο ποδοσφαιρικό …χρηματιστήριο έχουν …εκτοξευθεί! 

Αρκετοί ευρωπαϊκοί σύλλογοι …γλυκοκοιτάζουν τους ποδοσφαιριστές του Δώνη, οι οποίοι έχουν ανεβάσει σημαντικά την αξία τους στην ποδοσφαιρική αγορά. 

Το novasports.gr κάνει τη σύγκριση με την περσινή χρονιά και με την βοήθεια του αξιόπιστου ποδοσφαιρικού “χρηματιστηριακού” δείκτη, transfermarkt, σας παρουσιάζει την εντυπωσιακή άνοδο των …μετοχών των παικτών του Παναθηναϊκού! 

Τα limit up

Δημήτρης Κουρμπέλης

Στα 2 εκ. ευρώ εκτιμά την ποδοσφαιρική αξία του αρχηγού του Παναθηναϊκού το transfermarkt. Δηλαδή μέσα σε λίγους μήνες, ο Δημήτρης Κουρμπέλης …εκτόξευσε την ποδοσφαιρική του μετοχή κατά 75%, αφού πέρυσι η ίδια ιστοσελίδα εκτιμούσε πως ο διεθνής μέσος αξίζει 1,25 εκ. ευρώ. Είναι – με διαφορά – η μεγαλύτερη “χρηματιστηριακή” άνοδος για παίκτη του Παναθηναϊκού. 

Χρήστος Δώνης

Άλλη μια σημαντική άνοδος για παίκτη του Παναθηναϊκού. Στο μισό εκατομμύριο ευρώ εκτιμούσαν την αξία του μέσου των Πράσινων οι υπεύθυνοι του transfermark, ωστόσο εφέτος έχει παρουσιάσει σημαντική άνοδο και έχει φτάσει τις 800.000 ευρώ. 

Τάσος Χατζηγιοβάνης

Η μεγάλη έκπληξη του εφετινού Παναθηναϊκού και ο παίκτης που έχει κάνει τη διαφορά στο Τριφύλλι στο 1/3 του πρωταθλήματος, είναι ο Τάσος Χατζηγιοβάνης και μοιάζει απόλυτα λογική η άνοδος της “μετοχής” του Μυτιληνιού επιθετικού. Στο φινάλε της περσινής σεζόν, η “μετοχή” του Χατζηγιοβάνη ήταν στις 300.000 ευρώ, ενώ μετά τις απίθανες εμφανίσεις του με τον Παναθηναϊκό και την Εθνική Ελπίδων έχει παρουσιάζει άνοδο στο 100% και έφτασε τις 600.000 ευρώ. 

Δημήτρης Εμμανουηλίδης

Ο 18χρονος επιθετικός είναι new entry στη σχετική λίστα. Με ελάχιστες συμμετοχές την περσινή σεζόν, δεν είχε καν …κοστολογηθεί από τους Γερμανούς. Όμως η εντυπωσιακή του εκκίνηση του ανέβασε τη μετοχή του από το …μηδέν στις 300.000 ευρώ. 

Γιάννης Μπουζούκης

Ίδια περιπτώση με αυτή του Εμμανουηλίδη. Ο Πρεβεζάνος χαφ είχε μηδενική αξία στην εκκίνηση της σεζόν και μετά την καλή του παρουσία με το Τριφύλλι κοστολογείται στις 200.000 ευρώ. 

Τα limit down

Αντονί Μουνιέ

Η μεγαλύτερη “πτώση” μετοχής στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο παρατηρείται στην περίπτωση του Αντονί Μουνιέ. Ο Γάλλος επιθετικός βρέθηκε από τα 2,5 εκ. ευρώ στο 1,75 εκ. ευρώ και η αξίας της “μετοχής” του παρουσιάζει συνεχώς πτωτική πορεία. 

Βαγγέλης Οικονόμου

Στις 700.000 ευρώ ήταν η αξία του έμπειρου αριστερού μπακ την περσινή σεζόν, ωστόσο εφέτος η αγωνιστική του απραξία και ο μικρός χρόνος συμμετοχής έχει ρίξει τη “μετοχή” του στις 600.000 ευρώ. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.