MVP ο Μαρκέζ

Ο Βενεζουελάνος παίκτης του ΠΑΟΚ αναδείχθηκε πολυτιμότερος της Volley League της πρώτης αγωνιστικής, καθώς η απόδοσή του στο εξ αναβολής παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό (21/11) ήταν εξαιρετική

O Bενεζουελάνος διαγώνιος και κεντρικός του ΠΑΟΚ, Ιβάν Μαρκέζ, αναδείχτηκε πολυτιμότερος αθλητής MVP Βίκος Cola της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Volley League 2018-19.
Στη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Παναθηναϊκού με 3-0 σετ στο PAOK Sports Arena, ο Ιβάν Μαρκέζ, αν και αγωνίζεται κεντρικός (και στο παρελθόν διαγώνιος), κλήθηκε να αντικαταστήσει τον Δημήτρη Τζούριτς που έπαθε διάστρεμμα στο 2-1 του 1ου σετ. Σε κάτι λιγότερο από τρία σετ ο Μαρκέζ σημείωσε 15 πόντους με ποσοστό αποτελεσματικότητας στην επίθεση 58% (14/24 τελειωμένες επιθέσεις) και έναν άσσο.
Είναι συνολικά η 47η φορά που αθλητής του ΠΑΟΚ λαμβάνει διάκριση MVP Βίκος Cola από την καθιέρωση του θεσμού το 1998 και ο πρώτος παίκτης του ΠΑΟΚ, που εντός της σεζόν 2018-19 αναδεικνύεται MVP Βίκος Cola.
Ο Μαρκέζ είναι γενημένος στις 4 Οκτωβρίου 1981 στο Καράκας της Βενεζουέλας. Τη διετία 2007-09 αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό, αλλά χωρίς να αποσπάσει τη συγκεκριμένη ατομική διάκριση.
O Ιβάν Μαρκέζ δήλωσε για την διάκριση του: «Πρώτα απ’ όλα είμαι χαρούμενος γιατί καταφέραμε να πάρουμε μία νίκη που την χρειαζόμαστε. Ευχαριστώ την διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος για την αναγνώριση, αλλά αισθάνομαι την ανάγκη να αφιερώσω την διάκριση σε όλους τους συμπαίκτες μου και σε όλη την ομάδα. Πραγματικά το αξίζουν. Παίζουμε καλό βόλεϊ και στη συνέχεια θα παίξουμε ακόμα καλύτερα. Λόγω του τραυματισμού του Τζούριτς κλήθηκα να αγωνιστώ πάλι διαγώνιος. Είναι μία θέση που έχω αγωνιστεί χρόνια και έχω ακόμα πολύ δύναμη για να αισθάνομαι αυτοπεποίθηση. Όλοι με υποστήριξαν και με βοήθησαν να έχω αυτή την απόδοση. Η νίκη αυτή ήρθε σε μία καλή στιγμή, που αρχίζουμε ένα νέο κύκλο κρίσιμων αγώνων σε Ελλάδα και Ευρώπη. Επίσης, θα ήθελα να αφιερώσω την διάκριση στα παιδιά μου, που μου δίνουν δύναμη, καθώς και στους οπαδούς του ΠΑΟΚ, που πιστεύουν σε μας».
Η DREAM TEAM 1HΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ VOLLEY LEAGUE 2018-19
MVP ΒΙKOΣ COLA: Ιβάν Μαρκέζ (Βενεζουέλα) (Π.Α.Ο.Κ.)
Πασαδόρος: Ντίμα Φιλίποφ (Π.Α.Ο.Κ.),
Διαγώνιος: Αλεξάνταρ Γκμίτροβιτς (Μ.Γ.Σ.Εθνικός Αλεξανδρούπολης),
Ακραίοι: Ανδρέας Φράγκος (Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.), Γιάννης Ρουμελιωτάκης (Α.Ο.Π.Κηφισιάς),
Λίμπερο: Δημήτρης Κωνσταντινίδης (Π.ΑΟ.Κ.),
Κεντρικοί: Πέταρ Τουράνινιν (Μ.Γ.Σ.Εθνικός Αλεξανδρούπολης), Πέδρο Ρεκ (Α.Ο.Π.Κηφισιάς).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.