Θα κερδίσει στο γήπεδο του Final Four ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ;

To Pamestoixima.gr προσφέρει ακόμα μεγαλύτερες αποδόσεις για τους Under/Over 11,5 πόντους του Νικ Καλάθη στον αγώνα Μπασκόνια-Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ κέρδισε με 76-70 τη Μπαρτσελόνα κι έφτασε τις 5 νίκες σε 8 αγώνες του στηνEuroleague. Απόψε, στις 21:30, θα αντιμετωπίσει, στη Βιτόρια, τη Μπασκόνια. Θα αγωνιστεί στη Fernado BuesaArena, το γήπεδο όπου θα διεξαχθεί το FinalFour, με στόχο τη δεύτερη εκτός έδρας νίκη του.

 

Η Μπασκόνια απομακρύνθηκε από την πρώτη οχτάδα, που οδηγεί στα PlayOffs, μετά την εκτός έδρας ήττα της με 93-90 από την Αρμάνι Μιλάνο. Ο απολογισμός της, στις 8 πρώτες αγωνιστικές, είναι 2 νίκες και 6 ήττες.

 

Το Pamestoixima.grπροσφέρει πολλές στοιχηματικές επιλογές για το παιχνίδι Μπασκόνια-Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ.

Ρεκόρ οι 22 πόντοι στον αγώνα με τη Ζαλγκίρις Κάουνας

 

Ο Νικ Καλάθης αναμένεται να είναι και σήμερα από τους πρωταγωνιστές του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ. Πόσους πόντους θα καταφέρει να πετύχει, περισσότερους ή λιγότερους από 11,5;

Το Pamestoixima.grπροσφέρει ακόμα μεγαλύτερες αποδόσεις, στον αγώνα Μπασκόνια-Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ, για τους Under/Over 11,5 πόντους του Νικ Καλάθη.

Ο μέσος όρος του στην Euroleagueείναι 10 πόντοι ανά αγώνα και το ρεκόρ του οι 22 πόντοι στο παιχνίδι με τη Ζαλγκίρις Κάουνας. Στα υπόλοιπα 7 ματς ο Καλάθης σημείωσε 14 πόντους με τον Ολυμπιακό, 11 με την Εφές Αναντολού, 10 με την Μπουντούτσνοστ, 9 με τη Μπάγερν, 8 με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, 4 με την Γκραν Κανάρια και 2 με τη Μπαρτσελόνα.

Μεγαλύτερες αποδόσεις και περισσότερες στοιχηματικές επιλογές

 

Το Pamestoixima.grπροσφέρει πολλές στοιχηματικές επιλογές και ιδιαίτερα ανταγωνιστικές αποδόσεις για τον αγώνα Μπασκόνια-Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ και όλα τα παιχνίδια της Euroleague. Είναι διαθέσιμο και μέσω εφαρμογής (app) για κινητά και tablet, δίνοντας τη δυνατότητα στους παίκτες να ενημερωθούν και να επιλέξουν εύκολα και γρήγορα όλες τις διαθέσιμες στοιχηματικές επιλογές, όπου και αν βρίσκονται.

 

Η πλήρως ανανεωμένη και τεχνολογικά αναβαθμισμένη πλατφόρμα αθλητικού στοιχηματισμού του ΟΠΑΠ προσφέρει ακόμα μεγαλύτερες αποδόσεις, περισσότερες στοιχηματικές επιλογές και «έξυπνο» cash out.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.