Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής με Ελ Καντουρί

Απρόοπτο της τελευταίας στιγμής ανέκυψε για τον Ραζβάν Λουτσέσκου στην τελευταία προπόνηση, που διεξήχθη στην Τούμπα, πριν από την αυριανή – εντός έδρας – αναμέτρηση με την Ξάνθη

Απρόοπτο της τελευταίας στιγμής ανέκυψε για τον Ραζβάν Λουτσέσκου στην τελευταία προπόνηση, που διεξήχθη στην Τούμπα, πριν από την αυριανή – εντός έδρας – αναμέτρηση με την Ξάνθη. Πιο συγκεκριμένα ο Ομάρ Ελ Καντουρί αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον οπίσθιο μηριαίο και κατόπιν συζήτησης με την τεχνική ηγεσία κρίθηκε φρόνιμο να μείνει εκτός της επικείμενης αναμέτρησης για να δουλέψει πιο εντατικά πάνω στην αποκατάστασή του προκειμένου να είναι έτοιμος για τη συνέχεια.
Σ’ ότι αφορά τα της προπόνησης, στο επίκεντρο βρέθηκε η τακτική, όπως φυσικά κι οι τελευταίες δοκιμές του Ρουμάνου τεχνικού σ’ επίπεδο πλαισίωσης του αρχικού σχήματος μέσα από «οικογενειακό διπλό».
Τέλος, χαμόγελο προκάλεσε η επιστροφή των Κρέσπο και Βιεϊρίνια σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης, εξέλιξη που επέτρεψε και την ενσωμάτωσή του στην αποστολή του αυριανού αγώνα. Αναλυτικά οι επιλογές του κ. Λουτσέσκου: Ρέι, Πασχαλάκης, Μάτος, Κίτσιου, Βιεϊρίνια, Τόσκα, Βαρέλα, Κρέσπο, Μαουρίσιο, Σάκχοφ, Βέρνμπλουμ, Κάνιας, Μπίσεσβαρ, Πέλκας, Ζαμπά, Λημνιός, Πρίγιοβιτς, Άκπομ. Εκτός έμειναν οι Γλύκος, Σιαμπάνης, Μαλεζάς, Χατσερίντι, Καρέλης, Ουάρντα και φυσικά ο Ελ Καντουρί.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.