Κοντά σε Ιατρούδη η ΑΕΚ

Η ΑΕΚ φέρεται να βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του Γιάννη Ιατρούδη από τον Εργοτέλη, αφήνοντας όμως τον παίκτη με τη μορφή δανεισμού στους Κρητικούς, έως το τέλος της σεζόν.

Η ΑΕΚ φέρεται να βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του Γιάννη Ιατρούδη από τον Εργοτέλη, αφήνοντας όμως τον παίκτη με τη μορφή δανεισμού στους Κρητικούς, έως το τέλος της σεζόν. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι «κιτρινόμαυροι» έχουν μείνει ικανοποιημένοι με τα όσα έχουν δει μέχρι στιγμής από τον 19χρονο ποδοσφαιριστή και δεν αποκλείεται το προσεχές χρονικό διάστημα να τον «κλείσουν».

Η διοίκηση των πρωταθλητών Ελλάδος έχει καλές σχέσεις με τους Κρητικούς, μετά τις επαφές του καλοκαιριού για τον Ούγκο Κάιπερς και δεν αναμένεται να υπάρξει πρόβλημα στην ολοκλήρωση της συμφωνίας, σύμφωνα με τα ίδια δημοσιεύματα. Από εκεί και πέρα, η περίπτωση του Άλμπερτ Μπρους της κρητικής ομάδας, δε φαίνεται να απασχολεί την Ένωση. Τέλος, δύσκολα θα προχωρήσει η υπόθεση του Νεμάνια Ραντόγια για την ΑΕΚ, καθώς ο παίκτης δεν επιθυμεί να αγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ενδιαφέρον για την απόκτησή του έχει εκφράσει η Ράγιο Βαγεκάνο.  


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.