Ο Γκουαρντιόλα δεν θέλει μεταγραφές!

Την πλήρη εμπιστοσύνη στους ποδοσφαιριστές του, εξέφρασε ο Πεπ Γκουαρντιόλα, καθώς ο Καταλανός τεχνικός της Μάντσεστερ Σίτι, ανακοίνωσε πως δεν πρόκειται να ...κινηθεί στο χειμερινό «μεταγραφικό παζάρι».

Την πλήρη εμπιστοσύνη στους ποδοσφαιριστές του, εξέφρασε ο Πεπ Γκουαρντιόλα, καθώς ο Καταλανός τεχνικός της Μάντσεστερ Σίτι, ανακοίνωσε πως δεν πρόκειται να …κινηθεί στο χειμερινό «μεταγραφικό παζάρι».

«Δεν πρόκειται να δαπανήσουμε χρήματα τον Ιανουάριο. Είμαι απολύτως ικανοποιημένος από την ομάδα. Και επιπλέον, θα έχουμε άμεσα σημαντικές επιστροφές τραυματιών», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κορυφαίος προπονητής, αφήνοντας ένα «παράθυρο» για την περίπτωση που βρει τον ιδανικό ποδοσφαιριστή για να καλύψει το κενό του τραυματία, Μπενζαμέν Μεντί.

«Εχω μία νεανική ομάδα, έχω εξαιρετικές εγκαταστάσεις. Εχω όλα όσα μου χρειάζονται. Οσον αφορά στο συμβόλαιο μου, δεν αποκλείω τίποτε. θα δούμε. Προς το παρόν, όλα κυλούν καλά και ενδεχομένως θα μπορέσω να μείνω για περισσότερο καιρό. Δεν το γνωρίζω. Στο ποδόσφαιρο, μπορεί όλα να αλλάξουν, από την μία ημέρα στην άλλη», πρόσθεσε ο Πεπ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.