«Δεκατριάρι» η PSV, γκολ – ποίημα ο Ντε Γιόνγκ!

Η Aϊντχόφεν συνεχίζει το απόλυτο στην Εredivisie, κερδίζοντας 3-0 εντός έδρας την Χιρενφέιν, με τον Λουκ Ντε Γιόνγκ να κλέβει την παράσταση με ένα εκπληκτικό ανάποδο ψαλίδι.

Η Aϊντχόφεν συνεχίζει το απόλυτο στην Εredivisie, κερδίζοντας 3-0 εντός έδρας την Χιρενφέιν, με τον Λουκ Ντε Γιόνγκ να κλέβει την παράσταση με ένα εκπληκτικό ανάποδο ψαλίδι.

Η ομάδα του Μαρκ Φαν Μπόμελ, έκανε το «13 στα 13» χωρίς πρόβλημα, με πολυτιμότερο παίκτη τον Χίρβινγκ Λοσάνο, ο οποίος πήρε εκδίκηση από την Χιρενφέιν για τις αποβολές του στα ματς και των δύο γύρων την περσινή σεζόν.

Ο Μεξικανός, άνοιξε το σκορ στο 11′ από κοντά μετά από μπαλιά του Μπερχβάιν από δεξιά, όμως οι φιλοξενούμενοι παραλίγο να ισοφαρίσουν στο 17′, όταν από φάση διαρκείας και κακή έξοδο του Ζουτ, ο Ντε Γιόνγκ κατάφερε να σώσει τη μπάλα πάνω στη γραμμή.

Στο ημίωρο η PSV έφτασε κοντά στο 2-0, με σουτ του Περέιρο που κατέληξε στο δοκάρι, όμως οι ισορροπίες του ματς διαταράχθηκαν οριστικά στο 37′, όταν ο μέσος των φιλοξενούμενων Τόρσμπι, είδε απ’ ευθείας κόκκινη – με την βοήθεια του VAR – για σκληρό μαρκάρισμα στον Λοσάνο, ο οποίος είχε κλέψει την μπάλα  μετά από λάθος πάσα του τερματοφύλακα Χαν.

Οι γηπεδούχοι, κυριάρχησαν έτσι ολοκληρωτικά στο β’ και στο 52′ έκαναν το 2-0 με τον Λοσάνο να κάνει τη σέντρα από δεξιά και τον Ντε Γιόνγκ να σκοράρει με εκπληκτικό ανάποδο ψαλίδι, για το 12ο φετινό του γκολ!

Στην συνέχεια ο Μπερχβάιν είχε δοκάρι για τους γηπεδούχους, αλλά στο 66′ ο ίδιος παίκτης έβγαλε κάθετη μπαλιά για τον Ντε Γιόνγκ και αυτός «σέρβιρε» έτοιμο το 3-0 για τον Λοσάνο.

Έτσι, η PSV έμεινε αήττητη για 37ο σερί εντός έδρας παιχνίδι πρωταθλήματος και πλησίασε το απόλυτο ρεκόρ σε ξεκίνημα σεζόν που κατέχει η ίδια τη σεζόν 1987-88 με 17 σερί νίκες.

Το κυριότερο όμως, είναι ότι η ομάδα του Φαν Μπόμελ διατήρησε την διαφορά των πέντε πόντων από τον δεύτερο Άγιαξ.

ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ (Φαν Μπόμελ, 4-3-3):
Ζουτ – Ντάμφρις (74′ Μπέχιτς), Σβάαμπ, Φιερχέιφερ, Ανχελίνιο – Ροζάριο, Περέιρο, Χέντριξ – Λοσάνο (75′ Γκουτιέρες), Μπερχβάιν (79′ Μάλεν), Ντε Γιόνγκ.
ΧΙΡΕΝΦΕΪΝ (Ρίκερινκ, 4-3-3): Χαν – Φλοράνους, Χου, Μπουλτχάους, Πίρι – Ρίνστρα, Φλαπ, Τόρσμπι – Φαν Μπέρχεν (77′ Ρόχας), Ζενέλι (87′ Φαν Άμερσφοορτ), Λάμερς.

Τα αποτελέσματα στην Εredivisie (13η Αγωνιστική):

Σάββατο

Μπρέντα – Άγιαξ 0-3
Ζβόλε – Ντεν Χάαχ 2-3
Φορτούνα Σιτάρντ – Χέρακλες 3-0
Αϊντχόφεν – Χιρενφέιν 3-0

Κυριακή

Έμεν – Εξέλσιορ (13:15)
Ουτρέχτη – Ντε Χράαφσχαπ (15:30)
Φέγενορντ – Χρόνινχεν (15:30)
Βίλεμ – Φιτέσε (15:30)
Φένλο – Άλκμααρ (17:45)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.