Βαλεριάνος: “Θέλουμε πολύ τη νίκη” (video)

Ο 26χρονος αριστερός μπακ του Αρη μίλησε στα κανάλια Novasports και για τα “θέλω” του νέου προπονητή της ομάδας, του Σάββα Παντελίδη και για το εκτός έδρας παιχνίδι (25/11, 19:30) του Αρη με τον ΟΦΗ.

Ο 26χρονος αριστερός μπακ του Αρη μίλησε στα κανάλια Novasports και για τα “θέλω” του νέου προπονητή της ομάδας, του Σάββα Παντελίδη  και για το εκτός έδρας παιχνίδι (25/11, 19:30) του Αρη με τον ΟΦΗ.

Ο Γιώργος Βαλεριάνος μίλησε στα κανάλια Novasports για το εκτός έδρας παιχνίδι (25/11, 19:30) του Αρη με τον ΟΦΗ. Ο 28χρονος αριστερός μπακ αναφέρθηκε -μεταξύ άλλων- και στη συνεργασία με τον Σάββα Παντελίδη όπως επίσης και στο τι ζητάει ο νέος προπονητής της ομάδας από τους παίκτες.

Για τις πρώτες εντυπώσεις από τον νέο προπονητή, είπε: «Είχαμε χρόνο να δουλέψουμε, να δούμε τα λάθη μας. Μας έκανε καλό η διακοπή για να μάθουμε τη δουλειά του νέου προπονητή». 

Για το τι αλλάζει συγκριτικά με τον προηγούμενο προπονητή, είπε: «Θέλει περισσότερη ταχύτητα, δουλεύει στο τρανζίσιον, τακτικά μας μιλάει περισσότερο. Θα είμαστε πιο έτοιμη και πιο διαβασμένοι στη συνέχεια».

Για το τρίποντο στη Ριζούπολη μετά από τέσσερις ήττες, είπε: «Όταν μια ομάδα κερδίζει πάντα η ψυχολογία είναι καλή. Οι ήττες φέρνουν άλλες σκέψεις, με τον νέο προπονητή τα πράγματα θα πάνε καλά».

Για τη μέχρι τώρα συγκομιδή βαθμών και την πορεία του Άρη στον πρώτο γύρο, είπε: «Ξεκινήσαμε το πρωτάθλημα και είχαμε το απόλυτο. Τότε όλοι είπανε πως θα πάμε πολύ ψηλά. Ηταν νωρίς ήρθαν στη συνέχεια άσχημα αποτελέσματα. Πρέπει να δείξουμε χαρακτήρα και ότι μπορούμε να ανταπεξέλθουμε». 

Για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ, είπε: «Είναι δύσκολο παιχνίδι θέλουν και αυτοί τους πόντους γιατί είναι χαμηλά στη βαθμολογία. Και εμείς θέλουμε πολύ τη νίκη για τους δικούς μας λόγους. Θα γίνει ένα καλό παιχνίδι».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.