Μουρίνιο: «Δεν είχαμε ένταση και επιθυμία»

Ο Ζοσέ Μουρίνιο άφησε αιχμές κατά των ποδοσφαιριστών του, υπογραμμίζοντας πως παρουσιάστηκαν στο ματς με την Κρίσταλ Πάλας (0-0), χωρίς ένταση και επιθυμία για τη νίκη, με αποτέλεσμα να μην καταφέρουν τον στόχο τους.

Ο Ζοσέ Μουρίνιο άφησε αιχμές κατά των ποδοσφαιριστών του, υπογραμμίζοντας πως παρουσιάστηκαν στο ματς με την Κρίσταλ Πάλας (0-0), χωρίς ένταση και επιθυμία για τη νίκη, με αποτέλεσμα να μην καταφέρουν τον στόχο τους. Ο Πορτογάλος τεχνικός ξεκαθάρισε πως θα πρέπει να αλλάξει η νοοτροπία των παικτών του, ενώ συμπλήρωσε πως οι «κόκκινοι διάβολοι» θα έπρεπε να έχουν κερδίσει το συγκεκριμένο ματς, καθώς ήταν καθοριστικό για την πορεία τους στο πρωτάθλημα.

Αρχικά, ο Μουρίνιο τόνισε: «Όχι αρκετή ένταση, όχι αρκετή επιθυμία, οπότε νομίζω ότι παίξαμε ένα ματς σαν να ήταν “απλά ένας ακόμα αγώνας”, αλλά δεν νομίζω ότι ήταν αυτό. Ήταν ένα ματς που πραγματικά έπρεπε να νικήσουμε. Υπάρχουν αγώνες που είναι ιδιαίτεροι, που δεν είναι “απλά ένας ακόμα αγώνας”. Νομίζω ότι δεν είχαμε αρκετή καρδιά. Το ματς παίχτηκε με το μυαλό και την καρδιά, αλλά νομίζω ότι εμείς δεν είχαμε αρκετή».

Στη συνέχεια, ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεν συμπλήρωσε: «Δεν μπορείς να αλλάξεις δραματικά τη φύση των παικτών. Η λύση είναι ότι ίσως πρέπει να κάνω συγκεκριμένες επιλογές βασισμένος στην καρδιά. Και μετά θα ρίξω την ευθύνη στον εαυτό μου, λέγοντας ότι καρδιά η δεν είναι αρκετή και χρειάζομαι επιπλέον ποιότητα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.