Μαρτίνς : «Δείξαμε για μία ακόμα φορά την ταυτότητά μας»

Την ικανοποίηση γιατί η ομάδα του αυτή τη φορά πήρε αυτό που άξιζε, νικώντας τον Ατρόμητο, εξέφρασε στην συνέντευξη Τύπου ο Πορτογάλος προπονητής του Ολυμπιακού Πέδρο Μαρτίνς

Την ικανοποίηση γιατί η ομάδα του αυτή τη φορά πήρε αυτό που άξιζε, νικώντας τον Ατρόμητο, εξέφρασε στην συνέντευξη Τύπου ο Πορτογάλος προπονητής του Ολυμπιακού Πέδρο Μαρτίνς

Ήταν ένα παιχνίδι πρωταθλήματος αρκετά σημαντικό για εμάς. Πριν απαντήσω θέλω να πω ότι ο Ολυμπιακός έδειξε την ταυτότητά του για μία ακόμη φορά, είμαστε ομάδα που είναι πιστή στην ταυτότητά της και πάντα θα παλεύουμε και θα δίνουμε τα πάντα. Ακόμα και όταν δεν το κάνουμε με τον καλύτερο τρόπο που μπορούμε, θα το κάνουμε με ψυχή. Όλοι ήμασταν ένα στο παιχνίδι αυτό. Θέλουμε να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και να ξεπερνάμε κάθε εμπόδιο και να είμαστε πρωταγωνιστές. Ό,τι και να συμβαίνει θα προσπαθούμε πάντα να παρουσιάζουμε ένα ωραίο θέαμα. Πολλές φορές έπρεπε να κερδίσουμε αλλά δεν το κάναμε, σήμερα όμως το κάναμε. Θέλουμε να είμαστε ένα φωτεινό παράδειγμα για το ελληνικό ποδόσφαιρο και να δείχνουμε την ποιότητά μας. Παίξαμε με όλα αυτά τα χαρακτηριστικά δείχνοντας την ταυτότητα του Ολυμπιακού που είναι ομάδα που ξέρει να παλεύει και επιθετική. Πήραμε τη νίκη στα τελευταία λεπτά και την αξίζαμε. Ήταν έντονο παιχνίδι και σημαντικό για εμάς. Ήρθαμε να αντιμετωπίσουμε μια αήττητη ομάδα στην έδρα της και τα καταφέραμε και μας έδωσε κουράγιο.

Ο Μαρτίνς δικαιολόγησε και τις αρχικές επιλογές του στην ενδεκάδα :

Ναι είναι αλήθεια πως τα ποσοστά επιτυχίας μας στο σκοράρισμα είναι χαμηλά. Θα έπρεπε να είχαμε περισσότερα γκολ στα περισσότερά μας ματς και αυτό μας έχει κοστίσει βαθμούς. Αυτό όμως θα αλλάξει. Θα ανησυχούσα αν ήμασταν μία ομάδα που δεν ήταν πιστή στην ταυτότητά της και στην επιθετικότητά της. Όσον αφορά για τον Φορτούνη ήταν μία επιλογή. Στο πρώτο ημίχρονο δημιουργήσαμε ευκαιρίες για γκολ, το ίδιο κάναμε και στο δεύτερο με την παρουσία του” επεσήμανε μεταξύ άλλων ο Ίβηρας τεχνικός, συμπληρώνοντας :

Πραγματικά κάναμε ένα καλό παιχνίδι και πήραμε ένα καλό αποτέλεσμα σε μία δύσκολη έδρα και άηττητη ομάδα μέχρι τώρα. Προσπαθήσαμε να είμαστε αποτελεσματικοί και να παίξουμε με δύναμη. Όσον αφορά τις ευκαιρίες ποιότητα και αν σκεφτείτε την ποιότητά του αντιπάλου ναι ήταν μία καλή εμφάνιση και νίκη. Έπρεπε στον χρόνο που είχαμε στο ημίχρονο να ανατρέψουμε όλα τα αρνητικά θέματα που είχαμε σε θετικά και να ανέβουμε σε ενέργεια και ένταση για το δεύτερο ημίχρονο.”

Από την πλευρά του ο Νταμίρ Κάναντ δεν έκρυψε την απογοήτευσή του λέγοντας πως ο Ατρόμητος ήθελε τουλάχιστον τον βαθμό της ισοπαλίας, όμως η αποβολή του Μπουσούλαντζιτς ήταν καθοριστική :

«Δεν είμαστε ευχαριστημένοι με το αποτέλεσμα, γιατί θέλαμε τουλάχιστον έναν βαθμό. Νομίζω ότι η κόκκινη κάρτα ήταν καθοριστική, αφού έπρεπε να παίξουμε με 10 παίκτες για πολλή ώρα. Νομίζω ότι με 10 παίκτες δείξαμε απίστευτο χαρακτήρα. Είχαμε ευκαιρίες με τον Μάντσον και τον Κουλούρη. Είμαι περήφανος για τους παίκτες μας. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα μου».
Σίγουρα είναι πικρό να δέχεσαι γκολ στο τελευταίο δευτερόλεπτο. Πρέπει να αμυνόμαστε καλύτερα στις στατικές φάσεις».
Δεν θέλω να μιλήσω για διαιτησία. Είναι κομμάτι του παιχνιδιού. Δεν θα αλλάξω τη στάση μου. Κοιτάω την ομάδα μου και εκεί συγκεντρώνομαι
».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.