Φιλικό για Αρμενάκα

Τον υπό δοκιμή Πάνο Αρμενάκα θα “τεστάρει” σήμερα (12:00, "Γ. Καλαφάτης", Κεκλεισμένων) ο Γιώργος Δώνης στο φιλικό παιχνίδι - προπονητικού χαρακτήρα - της πρώτης ομάδας με την Κ19 του Τριφυλλιού.

Τον υπό δοκιμή Πάνο Αρμενάκα θα “τεστάρει” σήμερα (12:00, “Γ. Καλαφάτης”) ο Γιώργος Δώνης στο φιλικό παιχνίδι – προπονητικού χαρακτήρα – της πρώτης ομάδας με την Κ19 του Τριφυλλιού. 

Ο τεχνικός των Πράσινων θα δει για πρώτη φορά τον Ελληνο – Αυστραλό εξτρέμ να αγωνίζεται και θα βγάλει ασφαλέστερα συμπεράσματα για τον 20χρονο παίκτη, που έχει αφήσει καλές εντυπώσεις στο προπονητικό τιμ του Τριφυλλιού. Επίσης στο φιλικό παιχνίδι με την ομάδα Νέων θα αγωνιστούν και όλοι όσοι δεν έχουν αρκετό – ή καθόλου – χρόνο συμμετοχής και ο Δώνης θα έχει την ευκαιρία να αξιολογήσει καλύτερα τους παίκτες που υπάρχουν στο ρόστερ του Παναθηναϊκού.

Στο φιλικό της πρώτης ομάδας με την Κ19 θα αγωνιστούν οι: Ξενόπουλος, Χριστογεώργος, Παντελάκης, Θεοχάρης, Πούγγουρας, Αποστολάκης, Στάικος, Τζανδάρης, Αγγελόπουλος, Χατζηθεοδωρίδης, Οικονομόπουλος, Κουντουριώτης, Βέργος και Αρμενάκας. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.