Πολλά καλούδια στο Shrouded Spoils Content Update του Sea of Thieves

Το Shrouded Spoils είναι η τέταρτη δωρεάν μεγάλη ενημέρωση περιεχομένου για τo Sea of Thieves.Η...

Το Shrouded Spoils είναι η τέταρτη δωρεάν μεγάλη ενημέρωση περιεχομένου για τo Sea of Thieves.

Η τέταρτη δωρεάν μεγάλη ενημέρωση περιεχομένου για τo Sea of Thieves, Shrouded Spoils, θα προσθέσει ομίχλη, ένα εκρηκτικό Mega-keg, έξι νέα οχυρά σκελετών, περισσότερες επιλογές customization και πολλά άλλα.

Το Shrouded Spoils, που κυκλοφορεί σήμερα 28 Νοεμβρίου, θα μειώσει την ορατότητα και ενδεχομένως θα κρύψει τις απειλές από τους απροετοίμαστους καπετάνιους.

Τα νέα αντικείμενα της Merchant Alliance, όπως το Mega-keg, το Crate of Ancient Bone Dust και τα Mermaid Statue Gems, θα είναι διαθέσιμα για να βρεθούν, καθώς και τα προαναφερθέντα έξι νέα οχυρά σκελετών που θα αυξήσουν τον συνολικό αριθμό των οχυρών σε εννέα.

Όσο για τo customization, οι παίκτες θα έχουν νέες επιλογές για τα κανόνια, το πηδάλιο και τον εργάτη άγκυρας, με ένα limited time cosmetic πλοίο και το set Barnacle Wailing επίσης διαθέσιμα.

Ο Megalodon θα έχει νέες οπτικές παραλλαγές και το Kraken θα εμφανίζεται πιο συχνά, και θα διαθέτει μια νέα επίθεση, το Kraken Slap. Νέες ανταμοιβές και έπαινοι θα είναι το βραβείο σας για όταν σκοτώσετε αυτά τα δύο “τερατάκια”.

Τα Mermaid Statues έχουν προστεθεί ξανά στο παιχνίδι, τα πλοία σκελετών έχουν βελτιωθεί και τώρα θα περιπλανηθούν στον κόσμο, και υπάρχουν νέα Pirate Legend Commendations για τα επίπεδα Αthena 1-10.

Αυτή η ανακοίνωση ακολουθεί την αποκάλυψη στο X018 ότι το Sea of Thieves θα έχει σύντομα ένα νέο PvP focused mode το 2019 ονόματι The Arena που θα βάλει αντίπαλα crews να αγωνίζονται για bounties και άλλους θησαυρούς, ενώ ταυτοχρόνως θα φέρει “όλα τα καλά στοιχεία του Sea of Thieves σε γρηγορότερα παιχνίδια.”

Το προηγούμενο update του Sea of Thieves, το Forsaken Shores, έφερε στο παιχνίδι το υφαιστιακό biome ονόματι Devil’s Roar. Τον Αύγουστο, η Rare αποκάλυψε ότι το Sea of Thieves είχε επισήμως ξεπεράσει τους πέντε εκατομμύρια παίχτες σε Xbox One και PC αθροιστικά.


Αν ο Θοδωρής aka “Ankh” δεν γράφει ή δεν παίζει κάποιο MMO θα τον βρείτε στο Facebook αλλά και το YouTube.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.