Συνάντηση κορυφής σκηνοθετών του MCU στα γυρίσματα του “Star Wars: Mandalorian”

Επική φωτογραφία!Σαν να τους κάλεσε μια ανώτερη δύναμη, οι σκηνοθέτες του MCU, όπως οι αδερφοί...

Επική φωτογραφία!

Σαν να τους κάλεσε μια ανώτερη δύναμη, οι σκηνοθέτες του MCU, όπως οι αδερφοί Russo, ο Jon Favreau, ο Taika Waititi και ο Peyton Reed, είχαν ένα mini-reunion στα γυρίσματα της επερχόμενης σειράς “Star Wars: The Mandalorian”.

Η φωτογραφία των πέντε σκηνοθετών δημοσιεύτηκε στον λογαριασμό Instagram του Favreau και στον λογαριασμό Twitter των αδερφών Russo, Με τον απλό τίτλο “Reunion… #TheMandalorian”.

Δείτε την παρακάτω:

Οι Anthony και Joseph Russo είναι σκηνοθέτες των “Captain America: The Winter Soldier”, “Captain America: Civil War”, “Avengers: Infinity War” και το επικείμενου “Avengers 4”. Ο Favreau είναι σκηνοθέτης των “Iron Man”, “Iron Man 2” και εκτελεστικός παραγωγός άλλων ταινιών του σύμπαντος. Τέλος, ο Reed και ο Waititi έχουν σκηνοθετήσει τα “Ant-Man”, “Αnt-Man and the Wasp” και “Thor: Ragnarok”, αντίστοιχα.

Όλοι οι σκηνοθέτες θα κατέχουν τα σκηνοθετικά ινία για την πρώτη σεζόν, η οποία θα αποτελείται από 10 επεισόδια. Η Disney θα χρυσοπληρώσει την παραγωγή, η οποία θα προβληθεί μέσω της νέας συνδρομητικής υπηρεσίας Disney+ και η οποία θα γίνει διαθέσιμη τον επόμενο χρόνο. Δύο εκ των πρωταγωνιστών της θα είναι οι Pedro Pascal και Gina Carano.

Σε σχετικά νέα, η πρόεδρος της Lucasfilm, Kathaleen Kennedy, επιβεβαίωσε ότι η ανεξάρτητη ταινία με τον Boba Fett δεν θα πραγματοποιηθεί, αλλά η σειρά θα φέρει ένα από τα πιο γνωστά του όπλα. O Favreau μάς είχε αποκαλύψει ότι η σειρά θα διαδραματίζεται επτά χρόνια μετά το “Return of the Jedi”. Διαβάστε εδώ την περίληψη της σειράς.

Μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece για ό,τι νεώτερο στο τηλεοπτικό και κινηματογραφικό τοπίο.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.