Τα γάντια του κρεμάει επίσημα ο Rocky Balboa και βγαίνει στη σύνταξη

Όλα τα καλά κάποτε τελειώνουν.O Rocky Balboa, o χαρακτήρας που δημιουργήθηκε και ενσαρκώθηκε από...

Όλα τα καλά κάποτε τελειώνουν.

O Rocky Balboa, o χαρακτήρας που δημιουργήθηκε και ενσαρκώθηκε από τον Sylvester Stallone από το 1976, κρεμάει τα γάντια του και βγαίνει στη σύνταξη.

Σε ένα συγκινητικό βίντεο που δημοσίευσε ο ηθοποιός στον λογαριασμό του στο Instagram, ο Stallone αποχαιρετά τον χαρακτήρα που εκτόξευσε την καριέρα του.

Στην ανάρτησή του ευχαρίστησε όλους αυτούς που τον στήριζαν για 40 χρόνια, τον ίδιο τον χαρακτήρα που του χρωστάει πολλά, και έκανε αναφορά στον Michael B. Jordan, ο οποίος συνεχίζει με έμμεσο τρόπο την ιστορία, και ο οποίος εμφανίστηκε και παρουσίασε νέες ιστορίες και νέες περιπέτειες, γιατί αυτές θα γνωστοποιήσουν στο νέο κοινό την ιστορία του χαρακτήρα του.

Δείτε το βίντεο παρακάτω:


Ο Stallone ενσάρκωσε τον Rocky σε οχτώ ταινίες: “Rocky” (1976), “Rocky II” (1979), “Rocky III” (1982), “Rocky IV” (1985), “Rocky V” (1990), “Rocky Balboa” (2006), “Creed” (2015), το οποίο απέσπασε υποψηφιότητα για βραβείο Όσκαρ Α’ και Β’ Ανδρικού Ρόλου, και, το πιο πρόσφατο, “Creed II” (2018), το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 29 Νοεμβρίου.

Ο ηθοποιός έχει βοηθήσει στη σεναριογραφία όλων των ταινιών με εξαίρεση των spin-off, τα οποία έχουν γράψει οι Ryan Coogler και Aaron Covington. Επίσης, έχει σκηνοθετήσει τέσσερις από τις ταινίες.

Αν και ο Rocky είναι ο πιο διάσημος χαρακτήρας του Stallone, έχει γίνει γνωστός μέσω της σειράς ταινιών “Rambo”, “The Expendables”, “Demolition Man” και άλλα. Πρόσφατα τον είδαμε στα “Guardians of the Galaxy Vol. 2” και “Escape Plan 2: Hades”, ενώ αναμένουμε το “Rambo V: Last Blood”.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.