Nintendo Switch: Η πιο καλοπουλημένη κονσόλα της Nintendo για το Thanksgiving Weekend

Tα Pokemon: Let's Go έχουν πουλήσει πάνω 1.5 εκατομμύρια αντίτυπα στις H.Π.Α.Η Nintendo έχει...

Tα Pokemon: Let’s Go έχουν πουλήσει πάνω 1.5 εκατομμύρια αντίτυπα στις H.Π.Α.

Η Nintendo έχει υψηλές προσδοκίες για το Switch την περίοδο των διακοπών, προβλέποντας σύνολα πωλήσεων που ορισμένοι θεωρούσαν υπερβολικά φιλόδοξα. Η εταιρεία θέλει το σύστημα να χτυπήσει 20 εκατομμύρια μονάδες αυτό το οικονομικό έτος, και βοήθησε να πλησιάσει σε αυτόν τον αριθμό με ένα τεράστιο Thanksgiving Weekend.

Κατά τη διάρκεια των πέντε ημερών από τo Thanksgiving στο Cyber Monday του τρέχοντος έτους, το Nintendo Switch έθεσε ρεκόρ ως η κονσόλα Nintendo με τις περισσότερες πωλήσεις στην ιστορία κατά την περίοδο αυτή και είχε την καλύτερη εβδομάδα της στις Ηνωμένες Πολιτείες.

“Στην πραγματικότητα, σύμφωνα με το Adobe Analytics, το Nintendo Switch ήταν μεταξύ των πλέον αγορασμένων αντικειμένων online την ημέρα των ευχαριστιών και το συνολικό κορυφαίο προϊόν βίντεο παιχνιδιών online για τη χρονική περίοδο Black Friday-Cyber Monday”, δήλωσε η Nintendo σε δελτίο τύπου.

Στις Ηνωμένες Πολιτείες μέχρι στιγμής, το Switch έχει πουλήσει περισσότερα από 8 εκατομμύρια μονάδες και τα αποκλειστικά του παιχνίδια συνεχίζουν να πωλούν καλά. Οι συνδυασμένες πωλήσεις Pokemon: Let’s Go, Pikachu! και Pokemon: Let’s Go, Eevee! ξεπέρασαν τα 1,5 εκατομμύρια μονάδες στις Η.Π.Α. σε λιγότερο από δύο εβδομάδες και το Super Mario Party ξεπέρασε επίσης το 1 εκατομμύριο μονάδες.

Αυτοί οι αριθμοί θα είναι πιθανώς μικροί σε σύγκριση με το τι μπορεί να καταφέρει το Super Smash Bros. Ultimate, το οποίο είναι ήδη το καλύτερο παιχνίδι σε pre-sales στη σειρά και στο Switch. To Super Smash Bros. Ultimate κυκλοφορεί αποκλειστικά στο Switch στις 7 Δεκεμβρίου και ακούσαμε επίσης φήμες ότι το Legend of Zelda: Skyward Sword θα μπορούσε να έρθει σύντομα στο σύστημα.

Τον Οκτώβριο, το Switch ξεπέρασε τα 22 εκατομμύρια κονσόλες σε πωλήσεις παγκοσμίως. Το Legend of Zelda: Breath of the Wild κατάφερε επίσης συνολικά 10 εκατομμύρια πωλήσεις τον ίδιο μήνα.


Αν ο Θοδωρής aka “Ankh” δεν γράφει ή δεν παίζει κάποιο MMO θα τον βρείτε στο Facebook αλλά και το YouTube.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.