Aθηναίου: “Η Πάτρα αγαπάει το μπάσκετ”

Η Εθνική Ελλάδας αντιμετωπίζει τη Γερμανία στο "Δ. Τόφαλος" της Πάτρας, για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, με τον Γιάννη Αθηναίου να στέκεται στην καλή δουλειά του... Προμηθέα!

Η Εθνική Ελλάδας αντιμετωπίζει τη Γερμανία στο “Δ. Τόφαλος” της Πάτρας, για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, με τον Γιάννη Αθηναίου να στέκεται στην καλή δουλειά του… Προμηθέα!

«Ήρθαμε σε μία πόλη που αγαπάει το μπάσκετ. Τα τελευταία χρόνια ο Προμηθέας με την καλή του πορεία έχει φέρει τον κόσμο στο γήπεδο. Το ίδιο περιμένουμε να γίνει και στο δικό μας παιχνίδι. Η Εθνική είναι ομάδα όλης της χώρας και όλοι θέλουν να τη δουν και να την υποστηρίξουν. Το ότι ερχόμαστε σε μια διαφορετική πόλη από το Ηράκλειο θα χαροποιήσει τον κόσμο, που θα δώσει δυναμικό “παρών”. Δεν περίμενα ότι η πρόκριση θα ερχόταν τόσο πιο γρήγορα από το αναμενόμενο. Το σημαντικό είναι να διατηρήσουμε αυτό το ρυθμό. Παρόλο που πλέον τα ματς δεν έχουν βαθμολογικό ενδιαφέρον, είναι σημαντικό να δείξουμε ότι είμαστε το ίδιο καλή ομάδα. Δεν υπάρχει βαθμολογικό άγχος, αλλά πάντα υπάρχει κίνητρο», ήταν τα λόγια του Γιάννη Αθηναίου.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.