Ουάρντα: «Κανένα πρόβλημα με τον κόουτς, αγαπώ το κλαμπ» (video)

Λίγη ώρα μετά το τέλος της αναμέτρησης στο «Στάμφορντ Μπριτζ» ο Αμρ Ουάρντα κατέθεσε τις σκέψεις του στη μικτή ζώνη αναφορικά με το τί δεν πήγε καλά για τον ΠΑΟΚ.

Ο Αμρ Ουάρντα επέστρεψε στην αγωνιστική δράση σ’ έναν πολύ δύσκολο αγώνα και με αντίστοιχες συνθήκες καθώς πέρασε ως αλλαγή με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου. Λίγη ώρα μετά το τέλος της αναμέτρησης στο «Στάμφορντ Μπριτζ» ο Αιγύπτιος μεσοεπιθετικός κατέθεσε τις σκέψεις του στη μικτή ζώνη αναφορικά με το τί δεν πήγε καλά: «Δεχτήκαμε την κόκκινη κάρτα από τα πρώτα λεπτά. Παίζαμε με μια από τις καλύτερες ομάδες στον κόσμο. Μια ομάδα που έχει σα στόχο το πρωτάθλημα στην Αγγλία. Και καλείσαι να την αντιμετωπίσεις με δέκα ποδοσφαιριστές. Προσπαθήσαμε να παίξουμε ποδόσφαιρο, να μη δεχτούμε τέρματα, αλλά μαθαίνουμε από τα λάθη μας. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε όπως κάναμε ως τώρα. Έχουμε άλλη μια ευκαιρία για την πρόκριση υποδεχόμενοι την Μπάτε Μπορίσοφ στην Τούμπα. 

Νομίζω πως μπορούμε να τα καταφέρουμε, διαθέτουμε πολύ καλή ομάδα. Όταν αντιμετωπίζεις μια ομάδα τόσο έμπειρη και ικανή όσο η Τσέλσι ξέρεις τί πρέπει να κάνεις. Το σημαντικότερο είναι πως μαθαίνουμε από τα λάθη μας. Γιατί αν δε μάθεις δε θα φτάσεις ποτέ σε υψηλό επίπεδο. Παραμένουμε ‘δεμένοι’ σαν οικογένεια, προσπαθούμε να πάρουμε το πρωτάθλημα και να συνεχίσουμε όπως φτάσαμε ως εδώ. Αυτό που συνέβη σήμερα είναι κάτι … λογικό, η ήττα δηλαδή, όχι το σκορ, αλλά ήταν καλύτεροι. Προσπαθήσαμε, δεν τα καταφέραμε, αυτό είναι το ποδόσφαιρο».

– Πολλά δημοσιεύματα έχουν υπάρξει για σένα τον τελευταίο καιρό και για το μέλλον σου κι αυτό συμβαίνει συνήθως όταν δε βρίσκεσαι εδώ. Θέλεις να πεις κάτι σχετικά;

«Όχι, δεν ξέρω και δε με νοιάζει για μένα. Σήμερα αγωνίστηκα και μάλιστα κόντρα στην Τσέλσι για σαράντα πέντε λεπτά. Αν είχα πρόβλημα … Κάποιοι λένε ότι θέλω να φύγω, όχι δεν έχει βγει τέτοια κουβέντα από το στόμα μου. Στην Αίγυπτο τα γράφουν αλλά δε με νοιάζει. Και το κάνουν επειδή είναι οπαδοί της Αλ Αχλί, επειδή θέλουν να επιστρέψω. Λογικό μου φαίνεται, προσπαθούν να μου δημιουργήσουν προβλήματα για να επιστρέψω εκεί αλλά εγώ δεν έχω ανοίξει το στόμα μου να πω κάτι τέτοιο. Δεν έχω το παραμικρό πρόβλημα με τον κόουτς, αντιθέτως ο κόουτς είναι πολύ καλός μαζί μου. Είμαι επαγγελματίας και παίζω ποδόσφαιρο. Έχω συμβόλαιο μέχρι το 2020 με τον ΠΑΟΚ. Και θα συνεχίσω κανονικά, αν η ομάδα με θέλει θα μείνω, αν όχι τότε θα φύγω. Συνεπώς εγώ θα παίξω την μπάλα που ξέρω γιατί αγαπώ αυτό το κλαμπ. Όλοι γνωρίζουν πόσο πολύ αγαπώ αυτόν τον σύλλογο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.