Ο Joe Russo βλέπει ακόμα μέλλον στους Chris Evans/ Captain America

Δεν εξηγείς όμως πολλά, Joe μου...Πριν από μερικές εβδομάδες ο Chris Evans μίλησε για την...

Δεν εξηγείς όμως πολλά, Joe μου…

Πριν από μερικές εβδομάδες ο Chris Evans μίλησε για την ολοκλήρωση των γυρισμάτων του “Avengers 4”, αφήνοντας να φανεί πως πρόκειται να αφήσει την ασπίδα του Captain America. Ο ένας εκ των δύο σκηνοθετών, ωστόσο, πρόσφατα έκανε μία αντικρουόμενη δήλωση.

Σε συνέντευξη του για το USA Today, ο Joe Russo, συν-σκηνοθέτης του “Avengers 4”, αναφέρθηκε στο αποχαιρετιστήριο tweet του Evans. Δήλωσε, μάλιστα, πως, “Πιστεύω ότι ήταν πιο συναισθηματικό για εκείνον απ’ότι για εμάς απλώς και μόνο γιατί δεν έχει τελειώσει ακόμα. Και δεν θα εξηγήσω τι εννοώ, αλλά το κοινό θα καταλάβει σίγουρα σε τι αναφέρομαι”.

Χωρίς καμία περαιτέρω εξήγηση, ο Russo άφησε να φανεί πως ο Evans δεν έχει τελειώσει ακόμα με τον ρόλο του Πρώτου Εκδικητή.

Στο αρχικό του σχόλιο, ο Evans είπε πως η λήξη των γυρισμάτων του “Avengers 4” ήταν, “Μία συγκινητική ημέρα”, τονίζοντας τα 8 χρόνια που ενσάρκωνε τον ρόλο του Steve Rogers/ Captain America.

“Σε όλους μπροστά και πίσω από τις κάμερες και το κοινό, σας ευχαριστώ για τις αναμνήσεις! Σας είμαι αιώνια ευγνώμων”, δήλωσε εκφράζοντας τα συναισθήματα του προς τους φαν και τους συντελεστές των ταινιών όπου πρωταγωνιστούσε, ενώ πριν από μερικούς μήνες είχε μιλήσει για την επιθυμία του να αποχωρήσει. “Καλό είναι να αποχωρήσεις πριν το παρακάνουν”.

Σε άλλες δηλώσεις από τη συνέντευξη του Russo, φαίνεται πως η ταινία βρίσκεται στα μισά της επεξεργαστικής της προόδου. Η διάρκεια της θα πλησιάζει τις 3 ώρες, οπότε είναι κατανοητό πως υπάρχει πολύ δουλειά να γίνει. Αξίζει να σημειωθεί πως το “Avengers: Infinity War” κατέχει το ρεκόρ της μεγαλύτερης σε διάρκεια ταινίας για το MCU με 2 ώρες και 29 λεπτά.

Και ενώ το “Avengers 4” πλησιάζει στην ολοκλήρωση, και έπειτα στις κινηματογραφικές αίθουσες, οι αδερφοί Russo δεν έχουν στιγμή να χαλαρώσουν, αφού πρόσφατα βρέθηκαν σε μία ‘συνάντηση κορυφής’ με άλλους σκηνοθέτες του MCU στα γυρίσματα του “Star Wars: The Mandalorian”.

Το “Avengers 4” θα καταφθάσει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 3 Μαΐου 2019.


Αν δεν βρείτε την Θάλεια στο El Dorado, στην Middle Earth ή στην Grand Line, αναζητήστε την στο Facebook ή το Twitter.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.