Μάχιμη φαίνεται να είναι η νέα προσθήκη του “Star Wars: The Mandalorian”

Και πλέον γνωρίζουμε τρεις ηθοποιούς του cast.O Nick Nolte ενσωματώθηκε στο cast της νέας σειράς...

Και πλέον γνωρίζουμε τρεις ηθοποιούς του cast.

O Nick Nolte ενσωματώθηκε στο cast της νέας σειράς Star Wars, “The Mandalorian”.

Σύμφωνα με το THR, ο Nolte θα ενώσει τις δυνάμεις του με τον Pedro Pascal και την Gina Carano για να μας παρουσιάσουν την ιστορία του μοναχικού πιστολέρο και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει στα εξωτερικά μέρη του γαλαξία, μακριά από την εξουσία της New Republic. Άγνωστος παραμένει ο ρόλος του γνωστού ηθοποιού.

O Nolte έχει ξεκινήσει την καριέρα του από την δεκαετία του ’70 και έχει εμφανιστεί σε γνωστές τηλεοπτικές και κινηματογραφικές παραγωγές, όπως οι “The Thin Red Line”, “Down and Out in Beverly Hills”, “Mulholland Falls” κ.α.. Για τον ρόλο του στην ταινία “Prince of Tides” (1991) κέρδισε Χρυσή Σφαίρα Α’ Αντρικού Ρόλου, ενώ ήταν υποψήφιος και για Όσκαρ στην αντίστοιχη κατηγορία. Πρόσφατες δουλείες του, μεταξύ άλλων, είναι τα “Warrior” (2011) και “Gangster Squad” (2013). Αναμένουμε να τον δούμε στο “Angel Has Fallen”, την τρίτη ταινία της σειράς του Ric Roman Waugh με πρωταγωνιστή τον Gerald Butler.

Nolte joins Pedro Pascal and Gina Carano.
O Nick Nolte.

Η σειρά θα κάνει το ντεμπούτο της μέσα στο 2019. Δημιουργός της είναι ο Jon Favreau, ενώ άλλοι σκηνοθέτες της σειράς μάς είναι γνωστοί μέσα από το MCU, μεταξύ άλλων οι αδερφοί Russo, ο Taika Waititi και ο Peyton Reed. Το πιλοτικό επεισόδιο έχει αναλάβει ο Dave Filoni γνωστός από τις σειρές κινουμένων σχεδίων “Star Wars: The Clone Wars” και “Star Wars Rebels”. Ενώ η Deborah Chow του “Jessica Jones”, όπως και ο Rick Famuyiwa (Dope) έχουν κι αυτοί από ένα επεισόδιο να σκηνοθετήσουν.

Η σειρά ακούγεται σαν να ακολουθεί μια πιο γουέστερν ατμόσφαιρα και λέγεται ότι η Disney έχει κλείσει budget $100 εκατομμυρίων για 10 επεισόδια. Ο Favreau μας είχε αποκαλύψει ότι η σειρά θα διαδραματίζεται επτά χρόνια μετά το “Return of the Jedi”, όπως και την παρουσία ενός γνωστού όπλου. Τα γυρίσματα έχουν ήδη ξεκινήσει.

Στην παραγωγή εμπλέκονται οι Jon Favreau, Dave Filoni, Kathleen Kennedy, Colin Wilson και Karen Gilchrist.

H σειρά θα κάνει το ντεμπούτο της αποκλειστικά στην επερχόμενη συνδρομητική υπηρεσία της Disney, Disney+, προς τα τέλη του 2019.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.