Μένει ο Πανιώνιος, υποβιβάστηκε ο Ηρακλής

04/05/2011 • 17:26
Μένει ο Πανιώνιος, υποβιβάστηκε ο Ηρακλής
  • shares
Η δευτεροβάθμια επιτροπή αδειοδότησης δικαίωσε τον Πανιώνιο δίνοντας του άδεια ΟΥΕΦΑ ενώ απέρριψε αυτή του Ηρακλή που θα υποβιβαστεί στη Football League. Άδεια και στον Πανσερραϊκό έδωσε η δευτεροβάθμια επιτροπή.
Έτσι οι «κυανέρυθροι» παραμένουν στο πρωτάθλημα της Super League καθώς η δευτεροβάθμια επιτροπή αδειοδότησης έκανε δεκτή τυπικά αλλά και στην ουσία την έφεση τους  κρίνοντας ότι πληρεί τις προϋποθέσεις να πάρει την άδεια της ΟΥΕΦΑ.

Αντίθετα ο φάκελος του Ηρακλή κρίθηκε ανεπαρκής και στο δεύτερο βαθμό με την επιτροπή να συζητάει την υπόθεση αλλά να την απορρίπτει στην ουσία. Ο Έτσι λοιπόν ο «Γηραιός» του χρόνου θα αγωνίζεται στην δεύτερη κατηγορία του Επαγγελματικού ποδοσφαίρου για πρώτη φορά μετά από 31χρονια.
Την άδεια της ΟΥΕΦΑ πήρε στο δευτεροβάθμιο και ο Πανσερραϊκός που όμως εχει υποβιβαστεί βαθμολογικά στην Football League.

Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε η ΕΠΟ αναφέρει: «Η Επιτροπή Εφέσεων Αδειοδότησης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά τη σημερινή της συνεδρίαση έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις:
1.Εκανε δεκτή τυπικά και κατ' ουσίαν την έφεση της ΠΑΕ Πανιώνιος. Εκδίδει άδεια UEFA για την περίοδο 2011-2012 και της επιβάλλει πρόστιμο 7.000 ευρώ για παραβάσεις καταληκτικών προθεσμιών.

2.Εκανε δεκτή τυπικά και κατ' ουσίαν την έφεση της ΠΑΕ Πανσερραϊκός. Εκδίδει άδεια UEFA για την περίοδο 2011-2012 και της επιβάλλει πρόστιμο 7.000 ευρώ για παραβάσεις καταληκτικών προθεσμιών.

3.Εκανε δεκτή τυπικά και απέρριψε κατ' ουσίαν την έφεση της ΠΑΕ Ηρακλής.»


Γράψτε το σχόλιο σας...
loading the player...
14/12/2018 • 07:54
12/12/2018 • 11:51