Μένει ο Πανιώνιος, υποβιβάστηκε ο Ηρακλής

04/05/2011 • 17:26
Μένει ο Πανιώνιος, υποβιβάστηκε ο Ηρακλής
  • shares
Η δευτεροβάθμια επιτροπή αδειοδότησης δικαίωσε τον Πανιώνιο δίνοντας του άδεια ΟΥΕΦΑ ενώ απέρριψε αυτή του Ηρακλή που θα υποβιβαστεί στη Football League. Άδεια και στον Πανσερραϊκό έδωσε η δευτεροβάθμια επιτροπή.
Έτσι οι «κυανέρυθροι» παραμένουν στο πρωτάθλημα της Super League καθώς η δευτεροβάθμια επιτροπή αδειοδότησης έκανε δεκτή τυπικά αλλά και στην ουσία την έφεση τους  κρίνοντας ότι πληρεί τις προϋποθέσεις να πάρει την άδεια της ΟΥΕΦΑ.

Αντίθετα ο φάκελος του Ηρακλή κρίθηκε ανεπαρκής και στο δεύτερο βαθμό με την επιτροπή να συζητάει την υπόθεση αλλά να την απορρίπτει στην ουσία. Ο Έτσι λοιπόν ο «Γηραιός» του χρόνου θα αγωνίζεται στην δεύτερη κατηγορία του Επαγγελματικού ποδοσφαίρου για πρώτη φορά μετά από 31χρονια.
Την άδεια της ΟΥΕΦΑ πήρε στο δευτεροβάθμιο και ο Πανσερραϊκός που όμως εχει υποβιβαστεί βαθμολογικά στην Football League.

Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε η ΕΠΟ αναφέρει: «Η Επιτροπή Εφέσεων Αδειοδότησης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά τη σημερινή της συνεδρίαση έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις:
1.Εκανε δεκτή τυπικά και κατ' ουσίαν την έφεση της ΠΑΕ Πανιώνιος. Εκδίδει άδεια UEFA για την περίοδο 2011-2012 και της επιβάλλει πρόστιμο 7.000 ευρώ για παραβάσεις καταληκτικών προθεσμιών.

2.Εκανε δεκτή τυπικά και κατ' ουσίαν την έφεση της ΠΑΕ Πανσερραϊκός. Εκδίδει άδεια UEFA για την περίοδο 2011-2012 και της επιβάλλει πρόστιμο 7.000 ευρώ για παραβάσεις καταληκτικών προθεσμιών.

3.Εκανε δεκτή τυπικά και απέρριψε κατ' ουσίαν την έφεση της ΠΑΕ Ηρακλής.»


Γράψτε το σχόλιο σας...
19/05/2019 • 07:20

Φιέστες με γκολ σε Τορίνο, Γκενκ. Φινάλε με σπασένς στα "Χάϊλαντς"

Φιέστα τίτλου κάνει απόψε η Γιουβεντους όμως η Αταλάντα με τον ενθουσιασμό της μπορεί να το χαλάσει έχοντας κάνει ήδη ζημιές φέτος στους πρωταθλητές. Θεαματικός αναμένεται ο τελικός κυπέλλου Ελβετίας όπως και το φινάλε στο Σκωτσέζικο πρωτάθλημα με φοντο ένα Ευρωπαϊκό εισιτήριιο