Μουρίνιο: «Θαύμα αν είμαστε στην τετράδα»

Ο Ζοσέ Μουρίνιο με δηλώσεις του στο βραζιλιάνικο τηλεοπτικό δίκτυο RedeTV, επεσήμανε ότι θα είναι …θαύμα αν η Μάντσεστερ τερματίσει στην πρώτη τετράδα της Πρέμιερ Λιγκ.

Ο Ζοσέ Μουρίνιο με  δηλώσεις του στο βραζιλιάνικο τηλεοπτικό δίκτυο RedeTV, επεσήμανε ότι θα είναι …θαύμα αν η Μάντσεστερ τερματίσει στην πρώτη τετράδα της Πρέμιερ Λιγκ.

Η Γιουνάιτεντ είναι στην έβδομη στην βαθμολογία και οκτώ πόντους πίσω από μια θέση που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ, μετά την ισοπαλία το περασμένο Σάββατο (1/12) με 2-2 απέναντι στην Σαουθάμπντον.

Η Μάντσεστερ η τελευταία νίκη της οποίας ήταν στις 3 Νοεμβρίου, υποδέχεται την 4η στον πίνακα Άρσεναλ, αύριο Τετάρτη 95/12).

Ο Μουρίνιο πάντως παρουσιάζει μια… ανισορροπία στις δηλώσεις του καθώς πριν από την ισοπαλία με 0-0 κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας στις 24 Νοεμβρίου, είχε τονίσει με έμφαση ότι η ομάδα του μπορεί να βρίσκεται στην πρώτη τετράδα μέχρι το τέλος Δεκεμβρίου.

Μιλώντας όμως στο βραζιλιάνικο τηλεοπτικό δίκτυο …ανασκεύασε λέγοντας ότι «…προσπαθούμε να κερδίζουμε όσους περισσότερους βαθμούς μπορούμε και να καταφέρουμε στο …θαύμα, να είμαστε δηλαδή στην πρώτη τετράδα».

Εν τω μεταξύ υπήρξαν φήμες για νέα κόντρα του Μουρίνιο με τον Πογκμπά, με τον πορτογάλο τεχνικό ν’ αποκαλεί τον γάλλο μέσο «μικρόβιο».

Ο άγγλος πρώην διεθνής επιθετικός Κρις Σάτον και πλέον ραδιοσχολιαστής επεσήμανε στο ραδιόφωνο του BBC, ότι ο Μουρίνιο φέρεται σα να θέλει ν’ απολυθεί, ενώ χαρακτηριστική ήταν η ατάκα του «ο Μουρίνιο σκοράρει περισσότερο με τις δηλώσεις του, απ’ ότι η ομάδα του μέσα στο γήπεδο», για να συμπληρώσει:

«Δεν είναι μια χαρούμενη ομάδα. Πέρυσι τερμάτισαν δεύτεροι, δείτε που είναι τώρα. Τι θα γίνει ως τον Γενάρη; Μπορεί η διοίκηση να του εμπιστευτεί ένα μεγάλο μπάτζετ για μεταγραφές; Είναι μια Μάντσεστερ που κατρακυλά σε επικίνδυνο βαθμό. Νομίζω ότι ο Μουρίνιο αναζητά την απόλυση γιατί αλλιώς δεν θα είχε τέτοια συμπεριφορά. Όλαπροέρχονται από έναν μάνατζερ που τα ρίχνει σε όλους τους άλλους».

Και το σίριαλ Μουρίνιο…. καλά κρατεί.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.