Αλέγκρι: «To κίνητρο του Ρονάλντο η Χρυσή Μπάλα με την Γιουβέντους»

Για το επερχόμενο Derby d'Italia της Παρασκευής, μεταξύ Γιουβέντους και Ίντερ μίλησε ο Μαξιμιλιάνο Αλέγκρι.

Για το επερχόμενο Derby d’Italia της Παρασκευής, μεταξύ Γιουβέντους και Ίντερ μίλησε ο Μαξιμιλιάνο Αλέγκρι. Ο τεχνικός της Γιουβέντους, αναφέρθηκε και στο κίνητρο που έχει ο Ρονάλντο με τη νέα του ομάδα.

«Θα είναι ένας δύσκολος και συναρπαστικός αγώνας, με τεχνική ποιότητα. Θα πρέπει να διασφαλίσουμε ότι είμαστε έτοιμοι, αλλά η ομάδα δείχνει σε καλή κατάσταση.
Είναι πολύ σημαντικός αγώνας, γιατί βρισκόμαστε σε ισχυρή θέση στην κορυφή της βαθμολογίας, η Ίντερ είναι τρίτη και κάνει πολύ καλό πρωτάθλημα. Είναι το παιχνίδι της χρονιάς γιατί είναι το Derby d’Italia και αυτό είναι πάντα ένα από τα πιο δύσκολα, είναι πέντε στα πέντε στην κλίμακα δυσκολίας, αλλά έχουμε ακόμη δρόμο μέχρι τον Μάιο για να κερδίσουμε το scudetto.

Ο Μάουρο Ικάρντι είναι ένας μεγάλος «πονοκέφαλος» για εμάς και δύσκολο να τον αντιμετωπίσεις, αλλά περισσότερο είμαι ευτυχής με τους παίκτες που έχω». 

ΓΙΑ ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο απέτυχε φέτος να κερδίσει τη Χρυσή Μπάλα, η οποία κατέληξε στον Λούκα Μόντριτς, με τον Πορτογάλο να καταλαμβάνει την 2η θέση. 

«Είναι απογοητευτικό, γιατί άξιζε αυτό το βραβείο, με βάση τις επιτυχίες του πέρυσι με την Ρεάλ. Δεν θα μπορούσε επίσης να κάνει τίποτα παραπάνω από ό, τι έκανε στο Παγκόσμιο Κύπελλο με την Πορτογαλία. Το κίνητρο του τώρα είναι να το κερδίσει τη Χρυσή Μπλα την επόμενη σεζόν με την φανέλα της Γιουβέντους.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.