Ανρί: “Δεν είναι μάχη Ανρί-Βιεϊρά”

Δύο πρώην συμπαίκτες πλέον αντίπαλοι σε πάγκους, ο Τιερί Ανρί θα έχει απέναντι του τον Πατρίκ Βιεϊρά στο ματς Μονακό-Νις που θα δείτε απευθείας από το Novasports4 την Παρασκευή στις 21.45.

Ο Τιερί Ανρί δε θέλει να σκέφτεται το ότι ο ίδιος και ο Βιεϊρά είναι οι πρωταγωνιστές αυτής της αναμέτρησης. Θέλει να είναι άπαντες συγκεντρωμένοι στο στόχο που δεν είναι άλλος από τη νίκη για την ομάδα του. Οι δυο τους έχουν κατακτήσει Μουντιάλ και Ευρωπαϊκό με την Εθνική Γαλλίας, αλλά και δύο πρωταθλήματα Αγγλίας με την Άρσεναλ, το ένα μάλιστα αήττητοι.

Στο παρόν, η Μονακό μόλις που βγήκε από τη ζώνη του υποβιβασμού μετά τη νίκη επί της Αμιάν με 2-0 και πλέον φιλοξενεί στο ντέρμπι της Κυανής Ακτής την Νις που βρίσκεται στην έβδομη θέση. Ο Ανρί αναγνωρίζει τη σημασία της αναμέτρησης για την ομάδα του και δε θέλει να επιτρέψει η δική του “μάχη” με τον Ανρί να εκπαραθυρώσει τη “μάχη” που θα γίνει στο χορτάρι.

“Δε γεννήθηκα εδώ, αλλά προπονήθηκα εδώ και ξέρω τί αντιπροσωπεύει αυτό το ντέρμπι. Η Νις είναι μια ομάδα που δε δέχεται εύκολα γκολ, παίζει και μάχεται ως το τέλος όπως ακριβώς έκανε ο προπονητής τους Πατρίκ Βιεϊρά. Είμαστε φίλοι με τον Πατ. Ο Βιεϊρά είναι σημείο αναφοράς όχι μόνο για μένα αλλά για όλους. Ήταν πάντα υπόδειγμα, ο πρώτος μαθητής, άνιρωπος που συνεχώς εξελίσσεται. Είναι σπουδαίος.

Αλλά την Παρασκευή παίζει Μονακό-Νις και όχι Ανρί-Βιεϊρά.”


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.