Παραμένει στα πιτς ο Χάρις

Ο Αμερικανός παίκτης δεν προπονήθηκε ούτε την Πέμπτη (6/12) με τους συμπαίκτες του και πλέον είναι εξαιρετικά αμφίβολο, αν είναι στη διάθεση του Βαγγέλη Αγγέλου για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ (8/12)

Πολύ δύσκολα ο Ραμόν Χάρις θα τεθεί στη διάθεση του Βαγγέλη Αγγέλου για την ερχόμενη αναμέτρηση του Άρη με την ΑΕΚ (8/12, 17:30), στο Αλεξάνδρειο. Κι αυτό, γιατί ούτε την Πέμπτη (6/12) ο Αμερικανός προπονήθηκε με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του. Δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του, οπότε έκανε και πάλι ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία.
Κατά τα λοιπά, ο προπονητής των “κίτρινων” δεν αντιμετωπίζει άλλο πρόβλημα απουσίας παίκτη. Ειδικά μετά και την επιστροφή του διεθνή με την Εθνική Ελλάδας, Λευτέρη Μποχωρίδη, όλοι είναι στη διάθεσή του γι’ αυτό το εξαιρετικά σημαντικό από βαθμολογικής άποψης παιχνίδι. Την Παρασκευή (7/12) ο Άρης θα προπονηθεί μία φορά, το απόγευμα. Η προπόνηση είναι κρίσιμη για τον τραυματία Χάρις, σχετικά με την επιστροφή του ή όχι στην αγωνιστική δράση εν όψει της αναμέτρησης με την ΑΕΚ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.