Υψηλές πιθανότητες για έναρξη γυρισμάτων του πιλότου της “Batwoman”

Ανοιξιάτικη Gotham.Μέσα στην άνοιξη πιθανολογούνται να ξεκινήσουν τα γυρίσματα για το πιλοτικό...

Ανοιξιάτικη Gotham.

Μέσα στην άνοιξη πιθανολογούνται να ξεκινήσουν τα γυρίσματα για το πιλοτικό επεισόδιο της “Batwoman”, όπως μεταφέρει το comicbook.

Τα νέα προέρχονται από ένα tweet του DiscussingFilm, το οποίο ανέφερε πως “Το πιλοτικό επεισόδιο του ‘Batwoman’ του CW πιθανότατα στοχεύει να ξεκινήσει γυρίσματα τον Απρίλιο του 2019”. Βεβαίως την ίδια την Batwoman θα την έχουμε δει νωρίτερα, μέσω του crossover του Arrowverse, με τίτλο “Elseworlds”.

Μέχρι στιγμής, έχουμε δει ήδη ένα trailer του εν λόγω crossover, όπου η Kate Kane βρίσκεται στο επίκεντρο, ενώ μία αφίσα ήρθε νωρίτερα για να μας δείξει και τη στολή που θα φορέσει η Ruby Rose για να φέρει στη μικρή οθόνη την ηρωίδα της DC.

Πριν από μερικούς μήνες μάθαμε για τη σειρά, για την οποία δεν έχει ορισθεί ακόμα ημερομηνία πρεμιέρας, αλλά από τότε πιθανολογούταν να κάνει την εμφάνιση της το 2019. Μία επίσημη σύνοψη δίνει και περισσότερα στοιχεία για το τι πρόκειται να δούμε.

“Οπλισμένη με πάθος για δικαιοσύνη και λέγοντας πάντα την γνώμη της, η Kate Kane οδεύει στους δρόμους της Gotham ως Batwoman, μια ανοιχτά ομοφυλόφιλη και υψηλού επιπέδου εκπαιδευμένη κοπέλα, για να ξετρυπώσει τους εγκληματίες της πόλης. Αλλά μην την αποκαλέσετε ηρωίδα. Η Kate πρέπει να νικήσει τους δικούς της δαίμονες πριν απαντήσει στο κάλεσμα και γίνει το σύμβολο ελπίδας της Gotham”.

Την ηρωίδα θα ενσαρκώσει η Ruby Rose. Η Caroline Dries, γνωστή για τη συμβολή της στις σειρές “Smallville”, “The Vampire Diaries” και άλλες σειρές του CW, υπογράφει το σενάριο και έχει θέση εκτελεστικού παραγωγού. Ο Greg Berlanti, η Sarah Schechter και ο Geoff Johns, πρώην επικεφαλής του DC Entertainment, θα φέρουν εξίσου χρέη εκτελεστικού παραγωγού. Αν τελικά η σειρά προβληθεί, θα είναι η έβδομη του Berlanti για το κανάλι.


Αν δεν βρείτε την Θάλεια στο El Dorado, στην Middle Earth ή στην Grand Line, αναζητήστε την στο Facebook ή το Twitter.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.