Μέσα Πασχαλάκης, έξω Πέλκας!

Ανατροπή δεδομένων στην αποστολή του ΠΑΟΚ για την αυριανή (9/12) εντός έδρας αναμέτρηση με την ΑΕΛ, καθώς ο Έλληνας τερματοφύλακας δηλώνει παρών, όχι, όμως, ο βιρτουόζος μεσοεπιθετικός

Το ευχάριστο για τον Ρασβάν Λουτσέσκου, σε ό,τι αφορά στον καταρτισμό της αποστολής για την αυριανή (9/12) εντός έδρας αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την ΑΕΛ, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, είναι ότι μπορεί να υπολογίζει στον Αλεξάνδρο Πασχαλάκη, τον οποίο και συμπεριέλαβε στην αποστολή. Το δυσάρεστο είναι ότι δεν μπορεί να υπολογίζει στον Δημήτρη Πέλκα, τον οποίο και απέκλεισε.
Ο Έλληνας τερματοφύλακας ξεπέρασε ως ένα μεγάλο βαθμό το πρόβλημα του τραυματισμού του στα πλευρά, κρίθηκε έτοιμος και είναι στους 18 που παίρνει μαζί του ο Ρουμάνος προπονητής για το αυριανό παιχνίδι. Ο βιρτουόζος μέσος, όμως, δεν μπόρεσε να ξεπεράσει το δικό του πρόβλημα από τη χθεσινή (7/12) προπόνηση της ομάδας (χτύπημα στην ποδοκνημική, που προκάλεσε αιμάτωμα και και πρήξιμο, που προκαλούν πόνο), δεν προπονήθηκε σήμερα κι ως εκ τούτου έμεινε εκτός.
Επιπλέον αυτών, εκτός αποστολής έμεινε κι ο Χοσέ Κάνιας, ο οποίος είδε κόκκινη κάρτα την περασμένη αγωνιστική στη Λαμία και δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο αυριανό παιχνίδι. Πρόβλημα είχε και ο Αλίν Τόσκα (ταλαιπωρούνταν από ίωση), όμως, αυτός το ξεπέρασε, με αποτέλεσμα να συμπεριληφθεί στους 18.
Η προπόνηση του Σαββάτου αφορούσε την τακτική προσέγγιση της αυριανής αναμέτρησης, καθώς και τις στατικές φάσεις, ενώ στο τέλος πραγματοποιήθηκε δίτερμα στο μισό γήπεδο. Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Λουτσέσκου επέλεξε τους 18 ποδοσφαιριστές που θα έχει στη διάθεσή του.
Η αποστολή αποτελείται από τους: Ρέι, Πασχαλάκη, Τόσκα, Βαρέλα, Κρέσπο, Μάτος, Βιεϊρίνια, Μαουρίσιο, Σάκχοφ, Βέρνμπλουμ, Ελ Καντουρί, Μπίσεσβαρ, Ζαμπά, Λημνιό, Ουάρντα, Πρίγιοβιτς, Άκπομ, Καρέλη.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.