The Game Awards 2018: Tο Magic The Gathering μπαίνει στα esports

Και δίνει έπαθλα συνολικής αξία 10 εκατομμυρίων.Μία νέα εποχή ξεκινάει για τη "μαγεία", αφού η...

Και δίνει έπαθλα συνολικής αξία 10 εκατομμυρίων.

Μία νέα εποχή ξεκινάει για τη “μαγεία”, αφού η Hasbro και η Wizards of the Coast κυκλοφόρησαν πρόγραμμα αγώνων για το Magic: The Gathering.

Η επίσημη ανακοίνωση έγινε στα φετινά game awards και μας επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις. Ας ξεκινήσουμε από τη βασικότερη, τα έπαθλα. Δέκα εκατομμύρια λοιπόν θα μοιραστούν συνολικά οι νικητές.

Το Magic Pro League (MPL) σκοπεύει μάλιστα να μας πάει σε ένα εντελώς καινούργιο επίπεδο professional play κλείνοντας συμβόλαια αξίας 75 χιλιάδων δολαρίων με τους 32 καλύτερους παίκτες του παιχνιδιού. Κάθε βδομάδα αυτοί θα καλούνται να παίξουν στην Arena του Magic: The Gathering σε ειδικά events.

Τα events αυτά αποκτούν και δικό τους όνομα. Αυτό δεν είναι άλλο από το The Mythic Champion events στο οποίο οι παίκτες του MPL θα αντιμετωπίζουν challengers από την υπόλοιπη κοινότητα. Περισσότερες πληροφορίες για το πώς μπορείτε να ανεβείτε rank ώστε να αντιμετωπίσετε κάποιον από αυτούς θα ανακοινωθούν μέσα στο 2019.

“Σήμερα είναι μία πολύ σημαντική μέρα για το Magic: The Gathering καθώς ανακοινώνουμε πως το παιχνίδι μπαίνει στα esports δίνοντας μάλιστα συνολικά κέρδη αξίας δέκα εκατομμυρίων δολαρίων”, δήλωσε ο Chris Cocks, πρόεδρος της Wizards of the Coast. “Η κίνηση αυτή ανοίγει νέες προοπτικές για παίκτες, χορηγούς αλλά και μελλοντικούς συνεργάτες της εταιρείας μας.”

“Τα προηγούμενα 25 χρόνια αποτέλεσαν σημαντική βοήθεια για εμάς στον σχεδιασμό ενός κατάλληλου προγράμματος αγώνων, ενισχύοντας τόσο την ψηφιακό όσο και το επιτραπέζιο Magic”, δήλωσε η Elaine Chase, αντιπρόεδρος της Wizards of the Coast. “Η επένδυση στα esports θα εκτοξεύσει το παιχνίδι στα ύψη δίνοντας παράλληλα την ευκαιρία στους παίκτες να γίνουν παγκοσμίως γνωστοί αλλά και να γνωρίσουν το παιχνίδι σε ένα πιο ευρύ κοινό


Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.