Οι αριθμοί των αναμετρήσεων με την ΑΕΛ

Ο ΠΑΟΚ έδωσε στη δημοσιότητα τα στατιστικά των προηγούμενων αναμετρήσεων με την ΑΕΛ, την οποία αντιμετωπίζει στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του ελληνικού πρωταθλήματος, στο γήπεδο της Τούμπας.

Ο ΠΑΟΚ έδωσε στη δημοσιότητα τα στατιστικά των προηγούμενων αναμετρήσεων με την ΑΕΛ, την οποία αντιμετωπίζει στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του ελληνικού πρωταθλήματος, στο γήπεδο της Τούμπας.

Η ανακοίνωση των «ασπρόμαυρων»: «Το paokfc.gr σας βάζει από νωρίς στο κλίμα της αναμέτρησης της 13ης αγωνιστικής της Super League Σουρωτή κόντρα στην ΑΕΛ στο γήπεδο της Τούμπας. Διαβάστε ενδιαφέρουσες πληροφορίες σχετικά με το background του αγώνα, την προϊστορία του Δικεφάλου κόντρα στους Θεσσαλούς, λίγες ώρες πριν την σέντρα του αγώνα.

#29 αναμετρήσεις έχουν γίνει με γηπεδούχο τον ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα και σε αυτές ο Δικέφαλος έχει 21 νίκες, έξι ισοπαλίες, ενώ η ομάδα της Λάρισας έχει επικρατήσει δύο φορές. 

#Η πρώτη αναμέτρηση ανάμεσα στις δύο ομάδες ήταν στις 6 Ιανουαρίου 1974 για την Α’ Εθνική, όπου ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 3-1 στην Τούμπα χάρη στα γκολ των Αποστολίδη (4?), Κερμανίδη (41?) και Ασλανίδη (76?). Για την ΑΕΛ είχε σκοράρει ο Γιάννης Ματζουράκης που είχε αποχωρήσει από τον ΠΑΟΚ δύο χρόνια πριν. 

#7 διαδοχικές νίκες έχει ο ΠΑΟΚ στις τελευταίες του αναμετρήσεις με την ομάδα της Λάρισας. Η τελευταία είναι με 3-0, η προτελευταία με 2-0, ενώ οι προηγούμενες πέντε με 1-0. Αυτό το σερί δημιουργήθηκε μετά την δεύτερη εκτός έδρας νίκη της ΑΕΛ μέσα στην Τούμπα, στις 24 Φεβρουαρίου 2007 με 3-1. Μάλιστα όλα τα γκολ είχαν μπει από ποδοσφαιριστές των φιλοξενούμενων, αφού ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε με αυτογκόλ του Κόζλεϊ (2?) και απάντησαν οι Φωτάκης (50?), Φέρστερ (54?), Κόζλεϊ (68?). 

#Το 1-0 είναι το δημοφιλέστερο σκορ στις αναμετρήσεις του ΠΑΟΚ με την ΑΕΛ με γηπεδούχο τον Δικέφαλο, αφού έχει 5 εμφανίσεις. Ακολουθούν το 2-1 με το 4-0 που έχουν από τρεις, τρεις φορές ο Δικέφαλος έχει επικρατήσει με 3-0 και δύο με 2-0. Υπάρχουν ακόμη πέντε σκορ που έχουν εμφανιστεί από μια φορά. 

#Οι τρεις από τις έξι ισοπαλίες είναι με σκορ 1-1, ενώ υπάρχουν ακόμη δύο 2-2 και μια μόλις φορά δεν μπήκε γκολ σε μεταξύ τους αναμέτρηση που τελείωσε με 0-0 στις 8 Μαρτίου 1987. 

#4 γκολ έχει με αντίπαλο την ομάδα της Λάρισας ο Στέφανος Αθανασιάδης, ο οποίος είχε πανηγυρίσει το παρθενικό του γκολ στο πρωτάθλημα της Super League κόντρα στην ΑΕΛ στις 20 Απριλίου 2008 αναμέτρηση που τελείωσε με νίκη της Λάρισας 4-3 στην Θεσσαλική πόλη και τον επιθετικό του ΠΑΟΚ να κλείνει το ματς με δύο γκολ».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.