Μαστρογιάννης: «Σκληρό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό»

Ο Γιώργος Μαστρογιάννης υπογράμμισε πως περιμένει ένα σκληρό ντέρμπι στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό, ενώ αναφέρθηκε και στους εφετινούς στόχους του «Δικέφαλου» του Βορρά.

Ο Γιώργος Μαστρογιάννης υπογράμμισε πως περιμένει ένα σκληρό ντέρμπι στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό, ενώ αναφέρθηκε και στους εφετινούς στόχους του «Δικέφαλου» του Βορρά. Ο έμπειρος παίκτης των «ασπρόμαυρων» αναφέρθηκε και στον θάνατο του Θανάση Καρακεχαγιά. Ο Μαστρογιάννης μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «ΣΠΟΡ FM». Αναλυτικά δήλωσε:

Για το αποψινό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό: «Περιμένουμε ένα σκληρό ντέρμπι, ίσως με όχι πολλή ποιότητα όπως συνήθως συμβαίνει σε αυτά τα ματς. Ο Ολυμπιακός ως γηπεδούχος έχει ένα πλεονέκτημα, αλλά εμείς έχουμε έρθει για να πάρουμε αποτέλεσμα. Σίγουρα και οι δύο ομάδες προσπάθησαν να γίνουν καλύτερες ποιοτικά φέτος. Ο Ολυμπιακός είναι σε καλό φεγγάρι γιατί προέρχεται από δυνατά ευρωπαϊκά ματς, στα οποία πήγε καλά. Έχει καλό ρυθμό. Εμείς έχουμε ξεπεράσει την ήττα από τον Δούκα, δουλεύουμε και έχουμε έρθει με σχέδιο να χτυπήσουμε τις αδυναμίες του Ολυμπιακού». 

Για τους στόχους του ΠΑΟΚ: «Ο ΠΑΟΚ θέλει-δε θέλει πρέπει να διεκδικεί πρωτάθλημα και Κύπελλο. Σαν μπάτζετ υπολειπόμαστε των βασικών ανταγωνιστών, του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ, αλλά αυτό δεν το χρησιμοποιούμε σαν δικαιολογία. Στηριζόμαστε στην ομοιογένεια και τον ελληνικό κορμό». 

Για το θάνατο του Θανάση Καρακεχαγιά: «Ήταν ένας άνθρωπος με πολυετή προσφορά στο χώρο. Κι εγώ που τώρα ασχολούμαι με την προπονητική στις μικρές ηλικίες έχω δει πόσο σπουδαία δουλειά έκανε στο χάντμπολ. Ήταν μια πολύ δυσάρεστη είδηση η απώλειά του». 

Για το πρωτάθλημα Γυναικών: «Νομίζω πως η φετινή χρονιά ανήκει στον ΠΑΟΚ, αλλά όποιος υποτιμήσει τη Νέα Ιωνία θα το πληρώσει». 

Για το πότε θα αποσυρθεί: «Οι απαιτήσεις του πρωταθλητισμού είναι μεγάλες. Έχω κάνει πέντε χειρουργεία και όλα αυτά είναι επιβαρυντικά. Δεν έχω αποφασίσει τι θα κάνω. Το σίγουρο είναι πως θέλω να μείνω κοντά στο άθλημα, να γίνω προπονητής και να μάθω».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.