Ερχεται το “European King of Taekwon-do ITF”

Το Σαββατοκύριακο 15-16 Δεκεμβρίου στο "Nick Galis Hall", στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο στη Θεσσαλονίκη, θα διεξαχθεί για 6η συνεχόμενη χρονιά ένα event που υπόσχεται υψηλή αγωνιστική δράση με πρωταθλητές και πρωταθλήτριες όλων των κατηγοριών

Το ραντεβού είναι συγκεκριμένο. Και πλέον έχει αρχίσει για τα καλά η αντίστροφη μέτρηση. Το επόμενο Σαββατοκύριακο 15-16 Δεκεμβρίου έρχεται στη Θεσσαλονίκη το “European King of Taekwon-do ITF” και η αδρεναλίνη ανεβαίνει.
Στη κεντρική σάλα του Αλεξανδρείου Μελάθρου, στο “Nick Galis Hall” ένα από τα σημαντικότερα event στην Ευρώπη και το σημαντικότερο αγωνιστικό event στην Ελλάδα καλεί πρωταθλητές και πρωταθλήτριες όλων των κατηγοριών εντός κι εκτός ελληνικών συνόρων. 

Το “European King of Taekwon-do ITF” θα πραγματοποιηθεί για 6η συνεχόμενη χρονιά. Πρόκειται για επίσημο τουρνουά world class με την έγκριση της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας International Taekwon-Do Federation (ITF), ενταγμένο στο καλεντάρι της A.Ο.Τ.Ε. (Αθλητική Ομοσπονδία TAEKWON-DO Ελλάδος) και διοργανωτές συλλόγους τον Α.Σ. Νεάπολης Μακεδονική Δύναμη με προπονητή και διοργανωτή τον Νίκο Λεούση και τον Α.Σ. Ηρακλή Θέρμης με προπονήτρια και συνδιοργανώτρια τη Βασιλική Κουσαρίδου, συλλόγους που στελεχώνουν κάθε χρόνο την Εθνική Ομάδα taekwon-do ITF με αθλητές και αθλήτριες κορυφαίων διακρίσεων.

Το European King of Taekwon-Do απέκτησε τον τίτλο της σημαντικότερης ευρωπαϊκής διοργάνωσης λόγω της τεράστιας συμμετοχής αθλητών, ξένων συλλόγων και Εθνικών Ομάδων, μεγάλων δυνάμεων του αθλήματος που δίνουν το παρών κάθε χρόνο. Η άνοδος και εξέλιξη της διοργάνωσης αποτυπώνεται όχι μόνο σε συμμετοχές αθλητών και προσέλευση ξένων χωρών, αλλά και στην προσέλευση θεατών.
Για παράδειγμα, την διοργάνωση του 2017 παρακολούθησαν -στη διάρκεια του διημέρου- περισσότεροι από 4.000 θεατές ενώ συμμετείχαν περισσότεροι από 1.000 αθλητές από 13 διαφορετικές χώρες.
Ερχεται λοιπόν το “European King of Taekwon-do ITF” και υπόσχεται δύο ημέρες γεμάτες Taekwon-Do ITF με υψηλή αγωνιστική δράση που ξεκινά το Σάββατο (15/12) το πρωί στις 09:00 με τις μάχες να δίνονται ταυτόχρονα σε πολλά ταπί για την ανάδειξη του “King of Taekwon-Do 2018” ανά ηλικιακή κατηγορία και κατηγορία σωματικού βάρους ως και την Κυριακή το απόγευμα που θα ολοκληρωθούν όλες οι κατηγορίες.
Η Τελετή Έναρξης της διοργάνωσης θα ξεκινήσει το απόγευμα του Σαββάτου στις 19:00. Σύμφωνα με το εθιμοτυπικό θα γίνει ένα εντυπωσιακό show για τους συμμετέχοντες αθλητές και τους θεατές, με τιμητικές ειδικές βραβεύσεις, μοναδικά χορευτικά, φαντασμαγορικό φωτισμό, ειδικά εφέ και καλεσμένους-έπληξη. 

Στο αγωνιστικό κομμάτι η διοργάνωση πραγματοποιείται με αυστηρή εφαρμογή των κανονισμών της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας TaeKwon-Do ITF.
Θα υπάρχει συμμετοχή πιστοποιημένων διεθνών διαιτητών με την εφαρμογή του νέου συστήματος ηλεκτρονικής καταγραφής των δεδομένων του αγώνα και τέσσερις κάμερες για Instant Replay System (IRS).
Το επόμενο Σαββατοκύριακο λοιπόν 15-16 Δεκεμβρίου τα ταπί στο Αλεξάνδρειο θα φιλοξενήσουν αγώνες υψηλού επιπέδου και θα προσφέρουν, για μία ακόμη χρονιά, μοναδικές στιγμές του αθλήματος στον κόσμο. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.