‘Χωρίζει’ η Lois Lane τον Superman στο κινηματογραφικό σύμπαν της DC

Κρίμα...H Amy Adams, η οποία ενσάρκωσε την Lois Lane, είπε ότι μάλλον δεν θα ξαναενσαρκώσει τον...

Κρίμα…

H Amy Adams, η οποία ενσάρκωσε την Lois Lane, είπε ότι μάλλον δεν θα ξαναενσαρκώσει τον χαρακτήρα, και ότι οι ταινίες της DC ίσως πάρουν μια διαφορετική κατεύθυνση.

Σύμφωνα με το Vulture, η Adams μίλησε στην Nicole Kidman κατά τη διάρκεια του επεισοδίου του Variety, Actors on Actors, και είπε, “Νομίζω ότι είμαι εκτός του κινηματογραφικού σύμπαντος της DC Universe. Νομίζω κάνουν κάποια ανανέωση. Δεν ξέρω τις λεπτομέρειες”.

Εκτός της Adams, υπάρχουν δημοσιεύματα που θέλουν τον Henry Cavill να κρεμάει την κάπα του Superman και τον Ben Affleck να βγάζει τη μάσκα του Σκοτεινού Ιππότη.

Όσον αφορά τα άλλα μέλη της Justice League, η αυτόνομη ταινία του Aquaman δεν θα φέρει καμιά εμφάνιση των άλλων ηρώων και αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 13 Δεκεμβρίου. Στην Κίνα έκανε πρεμιέρα βυθίζοντας το box office. Στην ταινία πρωταγωνιστεί, μεταξύ άλλων, και η Nicole Kidman ως Atlanna.

Η Gal Gadot θα επιστρέψει με το sequel “Wonder Woman 1984” στις 5 Ιουνίου 2020. Η πρώτη ταινία, της οποίας το review μπορείτε να διαβάσετε εδώ, τα πήγε πολύ καλά στο box office κάνοντας άνοιγμα ύψους $103 εκ.

Η Amy Adams ενσαρκώνει την Lois Lane από το 2011 και την έχουμε δει στα “Man of Steel”, “Batman v Superman” και “Justice League”. Έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλές παραγωγές μεταξύ άλλων το “Arrival” (2016), για το οποίο κέρδισε Χρυσή Σφαίρα. Πρόσφατα την είδαμε στη σειρά του HBO, “Sharp Objects”, για το οποίο κέρδισε και πάλι Χρυσή Σφαίρα και αναμένουμε να τη δούμε στο “Vice” ως Lynne Cheney, δίπλα στον Christian Bale.

Μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece για ό,τι νεώτερο στο κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο.

Εν αναμονή των εξελίξεων, ρίξτε μια ματιά στον κινηματογραφικό μας οδηγό και πείτε μας στα σχόλια ποιες ταινίες θα πάτε να δείτε αυτόν τον μήνα.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.