Διέρρευσε το πρώτο DLC του Call of Duty: Black Ops 4

Περιέχει δύο αντί για τέσσερις νέους χάρτες.Xτες, παίκτες στην Αυστραλία παρατήρησαν πως είχαν την...

Περιέχει δύο αντί για τέσσερις νέους χάρτες.

Xτες, παίκτες στην Αυστραλία παρατήρησαν πως είχαν την δυνατότητα να κατεβάσουν και να παίξουν τους δύο νέους multiplayer χάρτες με όνομα Madagascar και Elevation (πηγή Eurogamer). Οι παίκτες φυσικά άδραξαν την ευκαιρία και ανεβάζοντας διάφορα πλάνα από τους χάρτες στο YouTube.

Παράλληλα, τους δόθηκε η ευκαιρία να δοκιμάσουν το νέο Dead of the Night zombies mode, επιβεβαιώνοντας παράλληλα ότι οι ηθοποιοί Kiefer Sutherland και Charles Dance κάνουν την εμφάνισή τους σε αυτό το νέο mode.

Όταν η Treyarch κατάλαβε ότι έχουν γίνει οι παραπάνω διαρροές, ανακοίνωσε πως το συγκεκριμένο build που δοκίμαζαν οι παίκτες βρισκόταν ακόμα σε pre-release στάδιο. Η κανονική έκδοση αναμένεται να κυκλοφορήσει σήμερα μαζί με ένα νέο τρέιλερ.

“Γνωρίζουμε ότι υπάρχουν διαθέσιμα στο ίντερνετ πλάνα από την pre-release έκδοση του επερχόμενου περιεχομένου που συμπεριλαμβάνεται στο Black Ops Pass. Το περιεχόμενο αυτό κυκλοφόρησε σε μερικές περιοχές πιο νωρίς από ότι ήταν προβλεπόμενο.” ανέφερε η Treyarch.

Σύμφωνα με το Eurogamer τα Call of Duty DLC packs στο παρελθόν είχαν παραδοσιακά τέσσερις νέους χάρτες, μαζί με ένα κεφάλαιο για το Zombies mode. Συνολικά, 12 χάρτες αναμένονται να κυκλοφορήσουν για το Black Ops 4, με κάποιους fans όμως να αναφέρουν πως η Treyarch και η Activision Blizzard ίσως “τραβήξουν” λίγο τις κυκλοφορίες, κάνοντας έτσι έξι releases όπου το καθένα θα έχει δύο χάρτες, παρά τρία releases με τέσσερις χάρτες έκαστο.

Χτες η Treyarch ανακοίνωσε διάφορες αλλαγές για το Black Ops 4. Παράλληλα, η Activision Blizzard μετά τις πετυχημένες πωλήσεις του παιχνιδιού, έδωσε στην δημοσιότητα ένα αποκλειστικά multiplayer Battle Edition.


Ο Αριστοτέλης είναι columnist στο IGN Greece και όταν δεν μαζεύει achievements ή βλέπει σειρές, μπορείτε να τον βρείτε στο Facebook.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.