To Portal reference στο CS:GO ήταν απλώς ένα Easter Egg σύμφωνα με την Valve

Παρ' όλα αυτά, προξένησε το ενδιαφέρον μεγάλης μερίδας του κόσμου.Οι παίκτες του Counter-Strike...

Παρ’ όλα αυτά, προξένησε το ενδιαφέρον μεγάλης μερίδας του κόσμου.

Οι παίκτες του Counter-Strike: Global Offensive προκάλεσαν έναν μικρό πανικό την εβδομάδα που μας πέρασε, λόγω ενός Portal reference που ανακάλυψαν κρυμμένο στο Danger Zone Blacksite map. Μέσα στο Room 3 του ξενοδοχείου του χάρτη υπάρχουν μερικοί υπολογιστές που εκπέμπουν ένα σήμα. Το σήμα αποκωδικοποιήθηκε από τους παίκτες και αποκαλύφθηκε πως περιείχε τον πρώτο στίχο από το τραγούδι των τίτλων τέλους του Portal, Still Alive.

csgo_easter_egg

Οι παίκτες φυσικά συνέχισαν να εξερευνούν το χάρτη και μερικοί υπέθεσαν πως αυτό το εύρημα αποτελεί την αρχή ενός νέου Alternate Reality Game (ARG). Δυστυχώς, οι υποθέσεις έπεσαν στο “κενό” αφού η εταιρεία μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της, το διέψευσε, σημειώνοντας πως πρόκειται απλώς για ένα Easter Egg.

“Συγχαρητήρια σε όλους όσους βρήκαν το Portal Easter egg μας στο dz_blacksite! Το συγκεκριμένο Easter Egg δεν αποτελεί την ανακοίνωση κάποιου προϊόντος, απλά το κάναμε σαν αστείο. Απολαύστε την Danger Zone!” ανέφερε το tweet από τον επίσημο CS:GO Twitter λογαριασμό.

To σήμα στο παιχνίδι ανακαλύφθηκε από τον YouTuber snaileny με την έρευνα στο Reddit να την παρακολουθεί στενά ο YouTuber Valve News Network (πηγή PCGamesN).

Eπιπλέον στοιχεία που οδήγησαν τους παίκτες στην υπόθεση πως αναμένεται να ανακοινωθεί ένα νέο ARG, ήταν και διάφορα Half-Life logos, το νούμερο του δωματίου και οι υπολογιστές, κάποια textures υψηλής ανάλυσης που δεν είχαν χρησιμοποιηθεί και μία σειρά από κάμερες ασφαλείας που οδηγούσαν στο ναυάγιο ενός πλοίου.

Μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρη την έρευνα με ένα κλικ εδώ.

Το CS: GO έχει ένα νέο battle royale mode και παράλληλα έγινε free-to-play.


Ο Αριστοτέλης είναι columnist στο IGN Greece και όταν δεν μαζεύει achievements ή βλέπει σειρές, μπορείτε να τον βρείτε στο Facebook.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.