Athenscon 2018: Μιλήσαμε με τον δημιουργό του The Crow

Ο διάσημος συγγραφέας μας μιλάει για το περιπετειώδες remake.Πριν από λίγες μέρες, στα πλαίσια του...

Ο διάσημος συγγραφέας μας μιλάει για το περιπετειώδες remake.

Πριν από λίγες μέρες, στα πλαίσια του φετινού Athenscon, είχαμε την ευκαιρία να μιλήσουμε με τον διάσημο συγγραφέα, James O’Barr, ο οποίος μας είπε μερικές πληροφορίες για το νέο “The Crow” και μας υπέγραψε τα κόμικς μας.

The Crow Reboot to Start Shooting in Spring 2015

Για όσους δεν γνωρίζουν, ο James O’Barr είναι ο συγγραφέας του The Crow, μία από τις πιο διάσημες κόμικ σειρές βιβλίων των 90’s. Εκτός από τα κόμικς, το The Crow έχει κυκλοφορήσει ως μία πολύ σημαντική cult ταινία με πρωταγωνιστή τον αδικοχαμένο Brandon Lee, της οποίας η επιτυχία έφερε αρκετά sequels, μία σειρά στην τηλεόραση και αρκετά sequels στα κόμικς. Επιπλέον, ένα reboot της καλτ ταινίας είναι στα σκαριά με τον O’Barr να είναι για ακόμα μία φορά μέρος της παραγωγής και με πρωταγωνιστή τον Jason Momoa.

Στο Athenscon, καταφέραμε και ξεκλέψαμε λίγο από τον χρόνο του για να τον ρωτήσουμε λίγα πράγματα για το τι πρόκειται να κάνει στο μέλλον και περισσότερες πληροφορίες για την επερχόμενη ταινία. Όταν τον ρωτήσαμε σε ποιο στάδιο βρίσκεται αυτή τη στιγμή η ταινία, μας είπε ότι είναι σε καλό δρόμο και αν όλα πάνε καλά θα κυκλοφορήσει μέσα στον επόμενο χρόνο. Ο λόγος που είχε καθυστερήσει ήταν γιατί η παραγωγή περίμενε τον Momoa να εκπληρώσει τις υποχρεώσεις του με το Aquaman και να ξεκαθαρίσει λίγο η κατάσταση με τη συμμετοχή του στο reboot.

Μία αναπόφευκτη ερώτηση ήταν η σύγκριση του Momoa με τον Brandon Lee και το αν πιστεύει ότι ο Jason θα μπορέσει να τον αντικαταστήσει επάξια. Η απάντηση που πήραμε ήταν ότι ο Momoa σίγουρα θα δώσει μια δικιά του εκδοχή στον ρόλο του Eric Draven. Και έχει κάνει μια εξαιρετική δουλειά μέχρι τώρα.

Επιπλέον, μάθαμε ότι ο O’Barr στο συμβόλαιο του έχει συμπεριληφθεί και η επιλογή του καινούργιου soundtrack, κάτι που είχε συμβεί και στο πρώτο The Crow, το οποίο είχε δεχτεί καλές κριτικές για τη μουσική του επένδυση, οπότε ήταν λογικό η εταιρεία παραγωγής να τον ήθελε να το ξανακάνει.

Τέλος, τον ρωτήσαμε πάνω σε τι δουλεύει αυτή τη στιγμή και μας απάντησε ότι μόλις ολοκλήρωσε ακόμη μία καινούργια ιστορία για το σύμπαν των κόμικς του The Crow, η οποία πρόκειται να κυκλοφορήσει και αυτή μέσα στο επόμενο έτος.

Δυστυχώς, δεν μπορούμε να γνωρίζουμε ακριβώς τι πρόκειται να συμβεί με το reboot του The Crow, όμως ό,τι μάθαμε φάνηκε άκρως ενδιαφέρον και ενθαρρυντικό, οπότε ίσως και να το δούμε μέσα στο ερχόμενο έτος.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.