Ποντένσε: «Νιώθω ανόητος για τον τρόπο που αντέδρασα»

Ο Ντανιέλ Ποντένσε μετάνιωσε για την συμπεριφορά που έφερε την αποβολή κόντρα στην Ξάνθη, ενώ τόνισε ότι ο Ολυμπιακός θα τα δώσει όλα για την πρόκριση απέναντι στη Μίλαν.

Ο Ντανιέλ Ποντένσε μετάνιωσε για την συμπεριφορά που έφερε την αποβολή κόντρα στην Ξάνθη, ενώ τόνισε ότι ο Ολυμπιακός θα τα δώσει όλα για την πρόκριση απέναντι στη Μίλαν.

Πόσο μεγάλη είναι η πρόκληση για εσάς να αφήσετε εκτός τη Μίλαν; Και αν το καταφέρετε θα λέτε στα παιδιά σας ότι ήσασταν σε εκείνη την ομάδα που απέκλεισε τη Μίλαν.
Είναι παιχνίδι σημαντικό για όλους τους ποδοσφαιριστές. Αντιμετωπίζουμε μία τεράστια δύναμη και όλοι γνωρίζουμε τη σημασία της βραδιάς αυτής. Θα παίξουμε για να κερδίσουμε και θα τα δώσουμε όλα για να ζήσουμε αυτή την ιστορική βραδιά με την ομάδα.

Μετά την αποβολή σου στην Ξάνθη ακούστηκαν αρκετά και ήταν το δεύτερο συνεχόμενο εκτός έδρας ματς που δέχτηκες σκληρό παιχνίδι, έχεις κάποιο παράπονο με τον τρόπο που αντιμετωπίζεσαι από τους αντιπάλους;
Πραγματικά νιώθω ανόητος για τον τρόπο που αντέδρασα μετά το φάουλ που μου έγινε. Είναι αλήθεια ότι με παίζουν σκληρά αλλά δεν έπρεπε να αντιδράσω έτσι, θα έπρεπε να έχω σκεφτεί καλύτερα και να είμαι πιο υπομονετικός. Ό,τι έγινε έγινε δεν πρόκειται να συμβεί ξανά, αυτό ανήκει στο παρελθόν.

Ο Ολυμπιακός χρειάζεται το γκολ, έχετε δουλέψει οι ακραίοι περισσότερο στο γκολ για αυτό το ματς;
Δεν έχει σημασία από που θα μπουν τα γκολ. Όλοι μας θα πρέπει να προσπαθήσουμε να μπουν 1, 2, 3 ή 4. Δεν έχει σημασία από που θα μπουν τα γκολ και από ποια πλευρά.

Ο κόουτς μίλησε για διαχείριση ενθουσιασμού. Πόσο εύκολο είναι για τους ποδοσφαιριστές να συμμετέχουν σε ένα τέτοιο ματς με έναν τέτοιον αντίπαλο όπως η Μίλαν και σε ένα γεμάτο γήπεδο να διαχειριστείτε τον ενθουσιασμό;
Σίγουρα θα υπάρχει μία καυτή ατμόσφαιρα αλλά θα είμαστε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι. Την ύπαρξη του κόσμου θα την χρησιμοποιήσουμε ως κίνητρο όπως όταν παίξαμε με την Μπέτις και την Ντουντελάνζ και θα κάνουμε τα πάντα για να αφήσουμε τη Μίλαν πίσω μας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.