Βρέθηκε ο Golden Age Starman για τη σειρά “Stargirl”

Και είναι γνωστός μας.O Joel McHale, τον οποίο γνωρίσαμε μέσα από τα "Community", "The Soup", "The...

Και είναι γνωστός μας.

O Joel McHale, τον οποίο γνωρίσαμε μέσα από τα “Community”, “The Soup”, “The Joel McHale Show with Joel McHale” κ.α., ενσωματώθηκε στο cast της επερχόμενης σειράς “Stargirl” ως Starman.

Σύμφωνα με το Variety, ο McHale θα ενσαρκώσει τον Sylvester Pemberton, τον πατριό της Courtney Whitmore, ή αλλιώς Stargirl, η οποία αν και ιδιαίτερα έξυπνη, αθλητική και ευγενική, είναι ένα φυσιολογικό κορίτσι. Όταν ανακαλύπτει πως ο πατριός της υπήρξε κάποτε σύντροφος στη δράση ενός σούπερ ήρωα, δανείζεται τον ηρωικό του κοσμικό εξοπλισμό και αποκτά δυνάμεις πτήσεις και χειρισμού της ενέργειας ενώ “εμπνέει μία απίθανη ομάδα νέων ηρώων να εμποδίσουν τους κακούς του παρελθόντος”. Η τηλεοπτική εκδοχή του χαρακτήρα θα επαναφέρει τη Stargirl μαζί με τη Justice Society of America.

Joel McHale to Guest Star on The X-Files
Ο Joel McHale

Η Brec Bassinger θα γίνει η Courtney Whitmore στη σειρά. Ο χαρακτήρας της Stargirl δημιουργήθηκε το 1999, από τον Geoff Johns. Ο δημιουργός της, που πλέον θα είναι εκτελεστικός παραγωγός και σεναριογράφος της ομώνυμης τηλεοπτικής σειράς, εμπνεύστηκε την ηρωίδα με το όνομα Courtney Whitmore από την αδερφή του, η οποία απεβίωσε σε ένα τραγικό αεροπορικό δυστύχημα.

Η τηλεοπτική σειρά θα προβληθεί μέσω της συνδρομητικής υπηρεσίας της DC και θα αποτελείται από 13 επεισόδια. Το “Stargirl” αναμένεται να κάνει πρεμιέρα προς το τέλος του 2019.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.