Φιλ Γκος, the true! (video)

Τα... πράγματα και θαύματα που κάνει ο Αμερικανός γκαρντ του ΠΑΟΚ μόνο απαρατήρητα δεν περνούν από τους "ασπρόμαυρους", που τον εκθειάζουν και τον αποθεώνουν

Ο συνδυασμός προσφοράς και ποιότητας βρίσκει τον ορισμό του στο πρόσωπο του Φιλ Γκος αυτή τη σεζόν στον μπασκετικό ΠΑΟΚ! Ο Αμερικανός περιφερειακός του “Δικέφαλου” μπορεί να γράφει λιγότερα λεπτά συμμετοχής στα παρκέ, όμως, αυτά που προσφέρει στην ομάδα είναι περισσότερα από την περασμένη σεζόν, την πρώτη του με την ασπρόμαυρη φανέλα.
Αδιάψευστος μάρτυς τα νούμερα. Αυτά που καταδεικνύουν περίτρανα του λόγου το αληθές, όπως τα κατέγραψε σε σχετικό γράφημα που ανήρτησε σήμερα (13/12) στο λογαριασμό της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης η ΚΑΕ ΠΑΟΚ. Τι λένε αυτά; Ο Γκος την περασμένη σεζόν στο Basketball Champions League είχε μέσο όρο 11,3 πόντων, 40,9% στα σουτ τριών πόντων, 6,6 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης σε 27,5 λεπτά ανά παιχνίδι. Την τρέχουσα περίοδο στον ίδιο θεσμό γράφει ως τώρα 13,9 πόντους μέσο όρο, 47,6% στα τρίποντα, 10,1 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης, σε 23,9 λεπτά ανά παιχνίδι. Κι η ΚΑΕ ΠΑΟΚ σχολιάζει: “Μεγαλώνει, είπανε”.
Σε έτερη ανάρτησή της στο ίδιο μέσο κοινωνικής δικτύωσης, η “ασπρόμαυρη” ΚΑΕ θυμίζει όλα όσα πέτυχε ο Γκος στη χθεσινή (12/12) νικηφόρα αναμέτρηση της ομάδας με τη Βενέτσια, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του BCL: 20 πόντους, 4 ασίστ, 5 ριμπάουντ, 2 κλεψίματα, 24 πόντους στο σύστημα αξιολόγησης. Όλα αυτά, πάντως, σε χρόνο συμμετοχής 34′.01”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.