Πέλκας «Συγνώμη … Δεν αξίζαμε να περάσουμε»

Εμφανώς στεναχωρημένος από την εμφάνιση, την ήττα και τον αποκλεισμό της ομάδας του εμφανίστηκε ο Δημήτρης Πέλκας μετά το τέλος της αναμέτρησης

Εμφανώς στεναχωρημένος από την εμφάνιση, την ήττα και τον αποκλεισμό της ομάδας του εμφανίστηκε ο Δημήτρης Πέλκας μετά το τέλος της αναμέτρησης. Ο διεθνής μεσοεπιθετικός ανέφερε χαρακτηριστικά: «Εκτός από τα καλοκαιρινά ματς του Champions League και τον αγώνα στη Λευκορωσία, δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε. Δεν κρατάμε τίποτα από το φετινό Europa League. Ζήτω συγνώμη από τον κόσμο που ήρθε μέσα στη βροχή. Θα πρέπει να κάνουμε την αυτοκριτική μας. Στην Ευρώπη όταν δε δίνεις το κάτι παραπάνω, αυτά παθαίνεις. Στην αρχή λέγαμε ότι θα περάσουμε, αλλά μέσα στο γήπεδο είναι η πραγματικότητα και δεν αξίζαμε να περάσουμε. Πρέπει να μείνουμε ενωμένοι, ξέρω πως ειναι τα δύσκολα στον ΠΑΟΚ, αλλά φέτος προσπαθουμε να κάνουμε κάτι που ο ΠΑΟΚ έχει χρόνια να καταφέρει, να πάρει το πρωτάθλημα».
Και ολοκλήρωσε: «Δε μου λέει κάτι που είμαστε πρωταθλητές χειμώνα, το σημαντικότερο είναι το Μάιο. Ο δρόμος είναι μακρύς, τώρα δε σημαίνει τίποτα η πρωτιά. Τώρα ξεκινάει το πρωτάθλημα, ο αγώνας με τον Λεβαδειακό είναι σαν τελικός και πρέπει να τον κερδίσουμε. Δεν αξίζουν στον ΠΑΟΚ τέτοιες εμφανίσεις. Ξέρετε πως είναι ο κόσμος του ΠΑΟΚ, ήρθε για εναν τελικό και εμείς ήμασταν κατώτεροι των περιστάσεων. Ζητάω στήριξη και υπομονή, όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε. Υπάρχει ποιότητα και βάθος στο ροστερ μας».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.