Athenscon 2018: Ο διάσημος συγγραφέας μας μιλάει για το περιπετειώδες remake του “The Crow”

Juicy νύξεις και νέες πληροφορίες.Πριν από λίγες μέρες, στα πλαίσια του φετινού Athenscon, είχαμε...

Juicy νύξεις και νέες πληροφορίες.

Πριν από λίγες μέρες, στα πλαίσια του φετινού Athenscon, είχαμε την ευκαιρία να μιλήσουμε με τον διάσημο συγγραφέα, James O’Barr, ο οποίος μας μερικές πολύ ενδιαφέρουσες νέες πληροφορίες για τη επερχόμενο κινηματογραφικό reboot του “The Crow”, ενώ φυσικά δεν τον αφήσαμε χωρίς να μας υπογράψει και τα κόμικς μας.

The Crow Reboot to Start Shooting in Spring 2015

Για όσους δεν γνωρίζουν, ο James O’Barr είναι ο συγγραφέας του “The Crow”, μία από τις πιο διάσημες κόμικ σειρές βιβλίων της δεκαετίας του ’90. Εκτός από τα κόμικ, το “The Crow” έχει κυκλοφορήσει ως μία πολύ σημαντική cult ταινία με πρωταγωνιστή τον αδικοχαμένο Brandon Lee, της οποίας η επιτυχία έφερε αρκετά sequel, μια σειρά στην τηλεόραση και αρκετά sequel στα κόμικ. Επιπλέον, ένα reboot της καλτ ταινίας είναι στα σκαριά με τον O’Barr να είναι για ακόμα μία φορά μέρος της παραγωγής και με πρωταγωνιστή τον Jason Momoa.

Παρευρισκόμενοι στο Athenscon όπως κάθε χρόνο, καταφέραμε και ξεκλέψαμε λίγο από τον χρόνο του για να τον ρωτήσουμε λίγα πράγματα για το τι πρόκειται να κάνει στο μέλλον, καθώς φυσικά να μάθουμε και περισσότερες πληροφορίες για την επερχόμενη ταινία. Όταν τον ρωτήσαμε σε ποιο στάδιο βρίσκεται αυτήν τη στιγμή η ταινία, μας είπε ότι είναι σε καλό δρόμο και πως αν όλα πάνε καλά, θα κυκλοφορήσει μέσα στον επόμενο χρόνο. Ο λόγος που είχε καθυστερήσει είναι γιατί η παραγωγή περίμενε τον Momoa να εκπληρώσει τις υποχρεώσεις του με το “Aquaman” και να ξεκαθαρίσει λίγο η κατάσταση με τη συμμετοχή του στο reboot.

Μία αναπόφευκτη ερώτηση ήταν η σύγκριση του Momoa με τον Brandon Lee και το αν πιστεύει ότι ο Momoa θα μπορέσει να τον αντικαταστήσει επάξια. Η απάντηση που πήραμε ήταν ότι ο Momoa σίγουρα θα δώσει μια δική του εκδοχή στον ρόλο του Eric Draven, κι έχει κάνει μια εξαιρετική δουλειά μέχρι τώρα.

Επιπλέον, μάθαμε ότι ο O’Barr στο συμβόλαιό του έχει συμπεριληφθεί και η συμμετοχή του στο καινούργιο soundtrack, κάτι που είχε συμβεί και στην πρώτη ταινία “The Crow”, η οποία είχε δεχτεί καλές κριτικές για τη μουσική του επένδυση, οπότε ήταν σχεδόν αναμενόμενο η παραγωγοί να τον θέλουν ξανά σε ένα τέτοιο πόστο.

Τέλος, τον ρωτήσαμε πάνω σε τι δουλεύει αυτήν τη στιγμή και μας απάντησε ότι μόλις ολοκλήρωσε ακόμη μια καινούργια ιστορία για το σύμπαν των κόμικ του “The Crow”, η οποία πρόκειται να κυκλοφορήσει και αυτή μέσα στο επόμενο έτος.

Δυστυχώς, δεν μπορούμε να γνωρίζουμε ακριβώς τι πρόκειται να συμβεί με το reboot του “The Crow”, όμως ό,τι μάθαμε φάνηκε άκρως ενδιαφέρον κι ενθαρρυντικό, οπότε δεν υπάρχει κανένας λόγος να μην το προσμένουμε πώς και πώς.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.