Τσαμπούρης: “Πιστεύουμε στην παραμονή” (video)

Ο Λεβαδειακός έχει γολγοθά μπροστά του, ωστόσο ο Σάββας Τσαμπούρης πιστεύει στην παραμονή, όπως είπε στην κάμερα του novasports και στον Γιώργο Αργυρόγλου.

Ο Λεβαδειακός έχει γολγοθά μπροστά του, ωστόσο ο Σάββας Τσαμπούρης πιστεύει στην παραμονή, όπως είπε στην κάμερα του novasports και στον Γιώργο Αργυρόγλου.

Αναλυτικά:

“Δεν έχουμε την πολυτέλεια να κοιτάζουμε αντιπάλους από την προτελευταία θέση. Είχαμε την ευκαιρία να πάρουμε την ισοσπαλίας, αλλά κόντρα σε τόσο ποιοτικές ομάδες πρέπει να είσαι συνέχεια συγκεντρωμένος. Το γρήγορο γκολ που δεχόμαστε στο β’ ημίχρονο ήταν καθοριστικό. Δείξαμε πάντως αντίδραση, είχαμε ένα δεκάλεπτο αρκετά καλό, σκοράραμε κιόλας. Και με τον Πανιώνιο ισοφαριστήκαμε στο τέλος, δεν έχουμε όμως την πολυτέλεια να κοιτάμε πίσω. Επικεντρωνόμαστε στο Κύπελλο και στην ΑΕΚ.

Είμαστε σε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα με τέσσερις ομάδες που πέφτουν. Πιστεύουμε στην παραμονή, έχουμε δύσκολο πρόγραμμα με ΑΕΚ και Ολυμπιακό αλλά θα κάνουμε ότι μπορούμε και στο τέλος θα δούμε τι έχουμε καταφέρει. 

Αλλάξαμε το σύστημα μετά το 0-2, όταν έχεις να αντιμετωπίσεις μια τόσο ποιοτική ομάδα κοιτάς στην αρχή να προφυλαχθείς, μας βγήκε αυτό με τον Πανιώνιο. Περιμέναμε πως αν κρατούσαμε τον ΠΑΟΚ στο μηδέν, θα ανοιγόταν στην πορεία και θα είχαμε μια ευκαιρία για τη νίκη. 

Δεν πρέπει να στοχεύεις σε συγκεκριμένα παιχνίδια, μένουμε συγκεντρωμένοι σε κάθε ματς. Με ΑΕΚ και Ολυμπιακό είναι δύσκολα αλλά αν δεν κάνεις και ένα μεγάλο αποτέλεσμα τότε δεν μπορείς να ελπίζεις”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.