Τρέχει του επιθετικού ο Ολυμπιακός

Οι ιθύνοντες του Ολυμπιακού αναμένεται να ξεκινήσουν άμεσα τις επαφές με τους υποψήφιους μετεγγραφικούς στόχους για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής της ομάδας.

Οι ιθύνοντες του Ολυμπιακού αναμένεται να ξεκινήσουν άμεσα τις επαφές με τους υποψήφιους μετεγγραφικούς στόχους για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής της ομάδας. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Φακούντο Φερέιρα παραμένει στην κορυφή της σχετικής λίστας και μέσα στις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν συζητήσεις με τη διοίκηση της Μπενφίκα, για να βρεθεί η “χρυσή τομή” και να μετακομίσει ο Αργεντινός επιθετικός στην Ελλάδα. 

Η πορτογαλική ομάδα εμφανίζεται να επιθυμεί την άμεση πώληση του παίκτη, ο οποίος δεν υπολογίζεται για το βασικό σχήμα, την ίδια στιγμή που οι Πειραιώτες φέρονται να επιθυμούν τον δανεισμό του Φερέιρα για έξι μήνες και το καλοκαίρι να ενεργοποιήσουν αν είναι ευχαριστημένοι, την οψιόν αγοράς του. 

Την ίδια στιγμή, ο Νέλσον εμφανίζεται αρνητικός στο ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα, καθώς ψάχνει κάποια πρόταση από καλύτερο πρωτάθλημα. Αντιθέτως, θετικός για να αγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα είναι ο Σολδάδο, ο οποίος όμως δε βρίσκεται στις πρώτες θέσεις της μετεγγραφικής λίστας του Πέδρο Μαρτίνς. 

Τέλος, ο Ολυμπιακός εξετάζει και άλλες περιπτώσεις για την ενίσχυση της επιθετικής του γραμμής, ενώ αναμένεται να γίνει κίνηση για την απόκτηση και ενός μεσοεπιθετικού, εφόσον βρεθεί κάτι αξιόλογο στην ξένη αγορά. Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει ζητήσει να αποκτηθεί ένας αριστεροπόδαρος εξτρέμ, ενώ συνολικά φέρεται να επιθυμεί τρεις μετεγγραφές. Οι “ερυθρόλευκοι” θα κινηθούν για επιθετικό, πλάγιο μεσοεπιθετικό και ίσως έναν κεντρικό αμυντικό. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.