Ηρακλής απ’ τα παλιά!

Ο Ηρακλής επικράτησε 2-0 του ΠΑΣ Γιάννινα στο Καυτανζόγλειο, ωστόσο η πρόκριση στους "16" του κυπέλλου είναι δύσκολη υπόθεση.

Με δύο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο ο Ηρακλής πήρε τη νίκη 2-0 επί του ΠΑΣ Γιάννινα και θύμισε ομάδα της κορυφαίας κατηγορίας. Με υπηρεσιακό προπονητή τον Τάσο Κατσαμπή και υπό το βλέμμα του Χοσέ Μανουέλ Ρόκα, ο οποίος θα αναλάβει άμεσα τον γηραιό, οι Ρόβας (58′) και Κλέιτον (76′) υπέγραψαν τη νίκη της ομάδας της Θεσσαλονίκης. 

Ο Ηρακλής έφτασε τους έξι βαθμούς, όσους έχει και ο ΠΑΣ Γιάννινα, όμως οι Γιαννιώτες έχουν καλύτερο συντελεστή τερμάτων. Έτσι ο γηραιός ελπίζει σε στραβοπάτημα του Ατρόμητου, ο οποίος έχει τρεις βαθμούς, απέναντι στη Θύελλα Καμαρίου στο αυριανό τους παιχνίδι. Σε περίπτωση νίκης του Ατρόμητου, ο Ηρακλής θα μείνει εκτός κυπέλλου, καθώς οι Περιστεριώτες είχαν επικρατήσει 6-1 στη Θεσσαλονίκη.

ΗΡΑΚΛΗΣ: (Κατσαμπής) Γρηγοριάδης, Κουτρομάνος, Καζναφέρης, Κούσας, Γιαννίτσης, Καλτσάς, Κωστούλας (68′ Κλέιτον), Παναγιωτούδης, Πασάς, Χασομέρης (73′ Περόνε), Ρόβας (83′ Πτηνόπουλος)

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: (Πετράκης) Νέοφυτος, Αποστολόπουλος, Τσικάρσκι, Κούζικ (84′ Τζημόπουλος), Βιδάλ (45′ Νάουμετς), Ευαγγέλου, Λουκίνας (83′ Παμλίδης), Σκόνδρας, Σιόντης, Κάστρο, Αθανασιάδης

Με τον Τάσο Κατσαμπή στο τιμόνι ο Ηρακλής επέστρεψε στις νίκες μετά από δύο συνεχόμενες ήττες από Καραϊσκάκη και Δόξα Δράμας για τη Football League.  


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.