Ανακοινώθηκαν τα Xbox Games with Gold του Ιανουαρίου 2019

Ποιο θα επιλέξετε;Η Microsoft ανακοίνωσε τα games που θα πλαισιώσουν την υπηρεσία Games with Gold...

Ποιο θα επιλέξετε;

Η Microsoft ανακοίνωσε τα games που θα πλαισιώσουν την υπηρεσία Games with Gold τον προσεχή Ιανουάριο. Οι Gold λοιπόν συνδρομητές του Xbox Live θα μπορούν να κατεβάσουν εντελώς δωρεάν τα Celeste και WRC 6 στο Xbox One και τα Lara Croft and the Guardian of Light και Far Cry 2 στο Xbox 360. Παραδόξως, το Lara Croft and the Guardian of Light είχε διατεθεί δωρεάν στα πλαίσια της υπηρεσίας Games with Gold πριν από τέσσερα περίπου χρόνια.

Το Celeste αποτελεί ένα από τα καλύτερα indie games της χρονιάς, οπότε η δωρεάν διάθεσή από την 1η Ιανουαρίου 2019 μέχρι και τις 31 Ιανουαρίου 2019 του είναι κάτι παραπάνω από καλοδεχούμενη. Από τις 16 Ιανουαρίου 2019 μέχρι και τις 15 Φεβρουαρίου 2019 θα μπορείτε να κατεβάσετε το WRC 6 της Kylotton και να ζήσετε μια μοναδική rally Racing εμπειρία. Την Πρωτοχρονιά μπορείτε επίσης να κατεβάσετε δωρεάν το Lara Croft and the Guardian of Light, εκτός φυσικά κι αν το είχατε προμηθευτεί ήδη την τελευταία φορά που διατέθηκε στα Games with Gold. Από τις 16 Ιανουαρίου και μετά το Lara Croft and the Guardian of Light θα δώσει την θέση του στο Far Cry 2.

Θυμίζουμε ότι μέχρι το τέλος Δεκεμβρίου οι Gold συνδρομητές του Xbox Live μπορούν να προμηθευτούν δωρεάν τα Q.U.B.E 2 (Xbox One), Never Alone (Xbox One) και Mercenaries: Playground of Destruction (Xbox One, Xbox 360).


Πηγή: PCMag Greece

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.