To πρώτο πληκτρολόγιο του Xbox One είναι φτιαγμένο για καναπεδάτο gaming

Καλωσορίστε το Razer Turret.Η Razer αποκάλυψε το Razer Turret για Xbox One, ένα ασύρματο...

Καλωσορίστε το Razer Turret.

Η Razer αποκάλυψε το Razer Turret για Xbox One, ένα ασύρματο πληκτρολόγιο και ποντίκι που είναι ειδικά σχεδιασμένο για την τελευταία κονσόλα της Microsoft.

Χτισμένο για “αξιόπιστο παιχνίδι στο καναπέ”, το Razer Turret προσφέρει ασύρματη σύνδεση 2,4 GHz μέσω ενός μόνο dongle και υπόσχεται διάρκεια ζωής μπαταρίας έως και 40 ώρες με μία μόνο φόρτιση.

Με τη χρήση του Xbox Dynamic Lighting και της τεχνολογίας Razer Chroma, οι ιδιοκτήτες του Razer Turret θα αποκτήσουν πρόσβαση σε 16,8 εκατομμύρια επιλογές χρωμάτων και εφέ φωτισμού για το νέο hardware τους.

Ορισμένα παιχνίδια, όπως το X-Morph Defense και το Warhammer: Vermintide 2, θα προσφέρουν υποστήριξη εντός του παιχνιδιού που θα χρησιμοποιήσει το πληκτρολόγιο και τον φωτισμό του ποντικιού για να προσφέρει πιο συγκλονιστικές εμπειρίες.

Το Razer Turret θα λειτουργεί επίσης σε υπολογιστές Windows 10, αλλά επειδή έχει σχεδιαστεί για το Xbox One, διαθέτει ένα αποκλειστικό πλήκτρο Xbox, το οποίο θα σας πηγαίνει άμεσα στο Xbox One Dashboard.

Το Razer Turret είναι διαθέσιμο για προ-παραγγελία μέσω του Microsoft Store και θα αποσταλεί μέχρι τις 31 Μαρτίου 2019 στη Βόρεια Αμερική για $249,99 δολάρια. Η παγκόσμια κυκλοφορία θα ακολουθήσει το 1ο τρίμηνο του 2019.

Το πληκτρολόγιο και το ποντίκι έγιναν tease κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης X018 της Microsoft στo Mexico City τον περασμένο μήνα, παράλληλα με τα πρώτα 14 παιχνίδια που θα υποστήριζαν αυτό το νέο χαρακτηριστικό, συμπεριλαμβανομένου του Fortnite.


Αν ο Θοδωρής aka “Ankh” δεν γράφει ή δεν παίζει κάποιο MMO θα τον βρείτε στο Facebook αλλά και το YouTube.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.