Από Ελε(γκάαρντ) σε Ελε(υθερόπουλο)

11/08/2011 • 02:16
Από Ελε(γκάαρντ) σε Ελε(υθερόπουλο)
  • shares
Ο Πανιώνιος κινήθηκε γρήγορα μετά το ναυάγιο με τον Δανό τερματοφύλακα, Στουρ Ελεγκάαρντ και φαίνεται πως βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο. Η ανάγκη ενίσχυσης στη θέση του τερματοφύλακα, μετά τα άσχημα μαντάτα από τον Μάχο που θα μείνει εκτός δράσης για τρεις περίπου μήνες, ανάγκασαν τους "κυανέρυθρους" να ενεργοποιήσουν τις εναλλακτικές τους λύσεις.

Ετσι στράφηκαν στον Δημήτρη Ελευθερόπουλο, ο οποίος είχε απασχολήσει και στο παρελθόν και όλα δείχνουν ότι αυτή τη φορά οι δύο πλευρές θα φτάσουν και σε συμφωνία, η οποία μπορεί και να ολοκληρωθεί την Πέμπτη το πρωί, με τον έμπειρο πορτιέρο να υπογράφει συμβόλαιο συνεργασίας.

Ετσι ο Τάκης Λεμονής θα έχει στη διάθεσή του, εκτός από τους Σιδεράκη, Παναγόπουλο, Ανέστη, έναν ακόμα τερματοφύλακα, ο οποίος, τουλάχιστον για το διάστημα της απουσίας του Μάχο θα λογίζεται και ως βασικός για την ομάδα της Νέας Σμύρνης.
Γράψτε το σχόλιο σας...
loading the player...
17/06/2019 • 08:19

Σύγκρουση "αξιοπρέπειας" στο Σάο Πάολο και επιβίωσης σε Δανία, Σουηδία

Για τα τελικά του Euro U21 η Γερμανία φαντάζει ως το μεγάλο φαβορί για τη νίκη απέναντι στους Δανούς. Πιο αμφίρροπα τα ματς σε Βάασα και Γκέτεμποργκ. Στο Σάο Πάολο η Χιλή είναι, θεωρητικά, το φαβορί όμως οι ατέλειές της ίσως δώσουν κάποιες ευκαιρίες παραπάνω στην Ιαπωνία